Alles voor je wintersport

Sportbrillen

Ben je aan het zoeken naar een skibril, sportbril of fietsbril? Stop dan met rondkijken, want SkiTotaal heeft een ruim assortiment voor je klaarliggen. Veel van onze brillen hebben meekleurende glazen of een bril spoiler op de bovenkant om de last van wind tijdens het skiën of fietsen te beperken. Tijdens de wintersport is het heel belangrijk een goede skibril te dragen die je beschermt tegen het felle UV-licht van de zon en de sneeuw. Bij SkiTotaal vind je onder andere de volgende producten:

  • Demon skibril voor zowel heren, dames en kinderen
  • Demon sport zonnebrillen met verwisselbare glazen
  • Skibrillen van Uvex

Diverse soorten brillen bij SkiTotaal

SkiTotaal heeft ook dit seizoen weer veel aandacht besteed aan het selecteren van een compleet en divers assortiment. Onze Demon fietsbrillen bijvoorbeeld, voor een mooie fietstocht. De brillen met meekleurende glazen beschermen je ogen niet alleen tegen de felle zon, maar ook tegen wind of vliegjes. Ook voor een bijpassende skihelm of fijne snowboots kun je in onze webshop terecht.

De skibrillen van Uvex zullen de meeste wintersporters wel kennen. Uvex producten zijn allemaal van hoge kwaliteit en worden voor verkoop uitvoerig getest op hun veiligheid en capaciteiten. Zo weet je zeker dat een Uvex skibril een goede aankoop is. Maar de Demon skibrillen zijn daarnaast ook van goede kwaliteit en hoogwaardig materiaal. Bovendien hebben deze modellen een prachtig Italiaans design waarmee je gezien mag worden op de piste. Dus welk merk je ook kiest, met skibrillen van SkiTotaal heb je de goede producten in handen.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl