Alles voor je wintersport

Snowboots

SkiTotaal, Snowboots voor iedereen!

Er is niets vervelender dan koude voeten in winterse omstandigheden. Het is geen fijn gevoel en het kan zelfs je dag verpesten. Dat moeten we niet hebben en zeker niet op wintersport! SkiTotaal heeft zorgvuldig een mooi en functioneel assortiment samengesteld. Voor hoge kwaliteit en technische snowboots zit je goed bij SkiTotaal. De volgende merken zijn in onze webshop te vinden:

  • Kimbertex
  • Polar Pro
  • Noniusz

SkiTotaal, garant voor hoogwaardige snowboots!

De snowboots van Kimbertex zijn niet alleen bijzonder functioneel, maar ook echt Italiaans. De beste materialen zijn gebruikt om deze fijne snowboots te produceren. Met Kimbertex snowboots aan je voeten zul je gezien worden en blijven je voeten lekker warm en droog. Heb je de Kimbertex Canada snowboots al bekeken? Zelfs met het koudste weer beschermen ze je voeten tegen kou en sneeuw.

De functionaliteit van onze Polar Pro snowboots zijn ook opmerkelijk. Ze beschikken over het gepatenteerde Ocsystem anti-slip systeem. Met een simpele handbeweging zorg je voor spikes onder de snowboots. De kans op vallen en uitglijden wordt hierdoor aanzienlijk verkleind. De zachte en warme voering van kunstbont in de snowboots houden je voeten lekker warm, zelfs in diepe sneeuw.

Genoeg keus bij SkiTotaal! Zoek je favoriete paar snowboots uit en rond je bestelling vandaag nog af.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31