Alles voor je wintersport

Skihelmen

Met een skihelm van SkiTotaal.nl ga je veilig de piste af!

Met de wintersport in het vooruitzicht, heb je een aantal belangrijke dingen om aan te denken. Een skihelm bijvoorbeeld, om letsel of andere problemen te vermijden en de eventuele schade bij een val te beperken. Bij SkiTotaal vind je een ruim assortiment skihelmen en de accessoires die daar bij horen. De volgende merken zijn bij SkiTotaal te koop:

  • Cairn
  • Uvex
  • Alpina
  • POC

Loop geen risico en scoor vandaag nog je favoriete skihelm op SkiTotaal.nl! Ben je ook op zoek naar een leuke muts of functionele skibril? Bij SkiTotaal vind je alle wintersportbenodigheden in één webshop!

Uvex kennen de meeste ervaren wintersporters waarschijnlijk wel. Het is hoogstaand producent van skihelmen en veel professionele skiërs dragen een Uvex skihelm. Het merk is internationaal vertegenwoordigd en alle producten moeten voldoen aan zware veiligheidseisen. Vind je Uvex aan de prijzige kant, dan heeft SkiTotaal ook diverse andere merken. Ook de Cairns skihelmen zijn van goede kwaliteit en hebben een mooi design. De mooie accenten en bijzondere kleurencombinatise dragen bij aan een mooie uitstraling op de piste. POC en Alpina hebben we al een tijdje in ons assortiment en de skihelmen hebben inmiddels hun functionaliteit bewezen.

Veiligheid op nummer 1 bij SkiTotaal!

Wij hopen dat je een leuke wintersport tegemoet gaat, maar daarbij vinden wij de veiligheid het belangrijkst. Naast skihelmen hebben we ook andere producten in ons assortiment die hieraan bijdragen. Denk aan protectiekleding en verschillende accessoires. Neem geen risico’s en bestel deze producten vandaag nog tegen een voordelige prijs in onze webshop.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl