Alles voor je wintersport

Skihandschoenen heren

Skihandschoenen heren

Heb je alle skispullen al klaarstaan voor de wintersport? Goede en functionele skihandschoenen mag je niet missen. Bij SkiTotaal vind je de volgende merken heren skihandschoenen in het assortiment:

  • Ziener
  • Luhta
  • Eska
  • DIEL

De skihandschoenen van SkiTotaal zijn allemaal winddicht en waterafstotend. Ijskoude vingers zul je niet meer krijgen, waardoor je langer van je skitocht geniet. De skihandschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten, zodat ze altijd passen bij de grootte van jouw handen. De maattabel bij ieder product helpt je bij het kiezen van de juiste maat. Surf naar SkiTotaal.nl en ontdek wat wij allemaal te bieden hebben. Heren skikleding, skihelmen en meer…

Nooit meer koude handen!

Bij SkiTotaal vind je een ruim aanbod aan van alles. Alles wat met wintersport te maken heeft, kun je in onze webshop terugvinden. Producten van DIEL bijvoorbeeld. Dit is een merk met zeer hoge kwaliteit en alle zekerheid die je nodig hebt op wintersport. De prijzen van DIEL producten zijn bovendien ook aantrekkelijk voor de wintersporters met een kleiner budget.

Ook professionele skihandschoenen zijn bij SkiTotaal verkrijgbaar. De Eska Race skihandschoenen bijvoorbeeld, speciaal ontwikkeld voor de echte sprinters. De ventilatieopeningen zijn voor de beste verfrissing tijdens een intensieve skitocht.

Als laatste zijn functionele skihandschoenen van Ziener wellicht wat voor jou. De Ziener multi-touch skihandschoen heeft een speciale functie waarmee je je smartphone kunt bedienen zonder hem uit te hoeven doen. Zo kun je gemakkelijk een berichtje sturen op de piste of een leuke foto maken in de skilift.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544