Alles voor je wintersport

Ski's voor beginners, gevorderden en professionals

Ski’s voor het hele gezin bij SkiTotaal!

SkiTotaal heeft ook dit seizoen weer een fantastisch assortiment ski’s voor je geselecteerd. En aan iedereen is gedacht, want of je beginner of gevorderde bent maakt niet uit. Zowel prijzige als scherpe prijscategorieën zijn verkrijgbaar in de webshop.

Bij SkiTotaal vind je ski’s van merken als Orion, Fischer en HEAD. In het assortiment van SkiTotaal vind je onder andere:

  • Ski’s
  • Skistokken
  • Geschikt materiaal voor het waxen en slijpen van ski’s en snowboard

SkiTotaal biedt je dus niet alleen ski’s, maar ook alle daarbijhorende benodigdheden zoals skistokken en wax- en slijpmateriaal. Naast onderhoudsmiddelen kun je bij SkiTotaal natuurlijk ook voor dames, heren en kinder skikleding terecht.

Alleen de beste merken bij SkiTotaal

Alleen de beste merken voor de beste prijzen zijn voor jou geselecteerd. De mooie I supershape Head ski´s bijvoorbeeld. Het anticiperen van de ski’s gebeurt automatisch in bochten. In bijna alle ski’s vind je tegenwoordig de KERS-technologie. Hierdoor wordt er automatisch energie opgeslagen in de vezels van de ski. Op de juiste momenten wordt er meer kracht en acceleratie vrijgegeven. Zelfs op oneven oppervlakken zorgen de ski’s voor een stabiele ligging. De snelheidsduivels onder ons zijn hierdoor niet meer te stoppen, zo hard zullen ze van de piste af racen.

De Komperdell skistokken in ons SkiTotaal assortiment zijn perfect te combineren met de ski’s. Ze zijn gemaakt van carbon en voelen dus licht in de hand waardoor ze fijn in gebruik zijn.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl