Alles voor je wintersport

Ski accessoires

Ski accessoires

Om je ski uitrusting compleet te maken heeft SkiTotaal diverse ski accessoires voor je geselecteerd. De Heat Pax warmtepads bijvoorbeeld. Deze zorgen ervoor dat je handen en voeten lekker warm blijven, of opgewarmd worden na een koude middag op de piste. De Regatta adventure rugzakken zijn handig om mee te nemen tijdens een lange skitrip. Zo kun je alle spullen meenemen die je onderweg nodig hebt.

In het assortiment van SkiTotaal vind je de volgende producten:

  • Regatta dagrugzakken
  • Heat Pax warmtepads
  • Nikwax impregneermiddelen

SkiTotaal draagt bij aan de complete wintersportervaring. Shop je ski accessoires op SkiTotaal.nl en vul je bestelling aan met warme skihandschoenen of een sportbril. Wij zorgen ervoor dat je hele ski uitrusting compleet naar wens is.

Handige tools voor tijdens de wintersport

Er is niets onprettiger dan de piste afmoeten, omdat je te koude handen en voeten hebt. SkiTotaal heeft voor dit probleem de perfecte ski accessoires. De Heat Pax warmtepads houden je handen en voeten minimaal acht uur warm. Ook de Regatta en Dare2b dagrugzakken zijn erg handig voor een skitrip. Je kunt de hele dag vooruit met alle spullen die je op de piste mee wilt nemen. Een lunchpakketje, muts of extra paar handschoenen zijn altijd fijn om mee te kunnen nemen.

De SkiTotaal Nikwax producten zorgen ervoor dat je materiaal als nieuw blijft. De revitaliserende werking van je skikleding wordt hierdoor bevorderd. Het vocht en de sneeuw wordt sneller van de skikleding afgevoerd, zodat je droog en warm blijft. Naast deze handige ski accessoires kun je bij SkiTotaal ook het hele jaar door terecht voor ski’s, protectiekleding en nog veel meer!

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl