Alles voor je wintersport

Protectiekleding voor skiën

Veiligheid voorop bij SkiTotaal!

Helaas zitten ongelukken ook tijdens de wintersport in een klein hoekje. Op de pistes kun je jezelf flink bezeren. Het dragen van protectiekleding zal dit risico beperken. Daarom hebben wij van SkiTotaal de beste protectiekleding geselecteerd. Het merk Bliss biedt verschillende producten met een speciale methode die stoten opvangt en vallen breekt.

Bij protectiekleding van Bliss zitten er diverse paddings op de meest cruciale valpunten. Het speciale systeem in de paddings heet d3oTM Intellegent Shock AbsorptionTM. Het materiaal voelt als je het aanraakt zacht, maar verandert als je valt. De stof trekt naar achter en wordt hard om de val te breken. De taille van de broek is zeer elastisch zodat het de goede pasvorm aanneemt. Alle Bliss protectiekleding is bovendien CE-gecertificeerd voor een hoogstaande kwaliteitsgarantie. Bij SkiTotaal zorgen wij ervoor dat je zo veilig mogelijk de piste afgaat.

Bliss Protectiekleding voor het breken van harde vallen

Door de jaren heen heeft Bliss haar kwaliteit bewezen door veel vallen te breken. Je kunt bij SkiTotaal terecht voor een rugprotector, valbroek en een body. De meest kostbare delen van je lichaam zijn hierdoor veilig gesteld. Het shockabsorptie materiaal gaat door een herhalend proces. Je kunt de producten dus steeds opnieuw gebruiken. Als er een botsing van hoge snelheid plaatsvindt trekken de moleculen in de paddings naar elkaar en ze ontspanning zich zodra de botsing voorbij is. De functie van de protectiekleding blijft op deze manier behouden.

Voorkom vervelende ongelukken en blessures tijdens de wintersport en bestel vandaag nog jouw protectiekleding op SkiTotaal.nl! Ook het dragen van een skihelm is van groot belang. Bekijk ook eens ons ruime assortiment skihelmen en maak je bestelling compleet.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl