Alles voor je wintersport

Dames skijassen plusmaten

Grote maten skijassen dames

Voor grote maten skijassen dames gaat u naar SkiTotaal.nl, de webwinkel met alle skikleding die u nodig hebt voor de wintersportvakantie. De grote maten skijassen dames in ons assortiment zijn van de topmerken die u gewend bent van SkiTotaal.nl. En deze bieden wij aan voor de laagste prijs. U vindt in onze online shop de volgende merken grote maten skijassen dames:

    • Luhta, zoals de Luhta Laina 4-way stretch ski-jas
    • Exxtasy
    • Killtec
    • Envy, misschien is de Envy Balakta III stretch ski-jas iets voor u?

De technische kwaliteiten van onze grote maten skijassen dames zorgen er voor dat u warm en beschermd blijft tegen de omstandigheden op de piste. De water- en vuilafstotende eigenschappen van het materiaal evenals de comfortabele pasvorm van deze artikelen zorgen ervoor dat u optimaal voorbereid op wintersportvakantie gaat. Om de technische kwaliteiten te behouden, is het belangrijk dat u de grote maten skijassen dames goed onderhoudt.

Onderhoud van grote maten skijassen dames

De grote maten skijassen dames moeten goed onderhouden worden zodat u hier lange tijd gebruik van kunt maken. Hiervoor is het niet afdoende om deze in de wasmachine te doen of op de hand te wassen. Hiervoor hebben wij speciale middelen van het merk Nikwax. Hiermee wast u de grote maten skijassen dames. Hierdoor zal het materiaal een klein beetje zijn water- en vuilafstotende eigenschappen verliezen. Daarom gebruikt u na het wassen impregneermiddel om deze eigenschappen te revitaliseren; uw jas is weer als nieuw. Op deze manier blijven onze grote maten skijassen dames voor jaren goed.

Grote maten skijassen dames snel in huis

Bestellingen die u plaatst op SkiTotaal.nl handelen wij snel af. Bestelt u bijvoorbeeld grote maten skijassen dames voor 13.00 uur? Dan versturen wij deze dezelfde dag. Niet goed? Ruilen of geld terug is gewoon mogelijk. Wij leveren het hele jaar door en u houdt de bezorgstatus van uw bestelling bij met Track & Trace. Meer weten over onze grote maten skijassen dames of andere producten en diensten van SkiTotaal? Neem contact met ons op via +31 (0)76 544 9348. Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Of stuur uw boodschap aan info@skitotaal.nl. Uitstekende service en voordelige grote maten skijassen dames van de beste kwaliteit bestelt u op SkiTotaal.nl, uw kledingspecialist voor op de piste.