Alles voor je wintersport

Dames skikleding plus maten

Grote maten skikleding dames

Bestel hier uw grote maten skikleding dames! In ons assortiment bieden wij de grote maten skikleding dames voor het complete ski-outfit. Om u te laten zien wat wij hebben aan grote maten skikleding dames zetten wij een aantal van onze artikelen op een rijtje:

 • Envy Balakta III Ski-jas
  Een outfit van grote maten skikleding dames begint met de ski-jas. Onder meer bieden wij deze fantastische Envy Balakta III Ski-jas aan. Dit model is erg populair onder onze grote maten skikleding dames vanwege de handige technische eigenschappen die de jas te bieden heeft. Extra vakjes zitten bij de borst en de mouwen. De waterdichte ritsen zorgen ervoor dat alles droog blijft en onder de oksels zitten ventilatiegaten voor een goede luchtdoorloop in de jas.
 • Deluni 2-way stretch skibroek
  Ook de onderste helft van de outfit grote maten skikleding dames moet goed verzorgd zijn. Met een Deluni skibroek weet u zeker dat u een grote maten skikleding dames stuk hebt dat comfortabel zit en een mooie pasvorm heeft. De extra bretellen geven bovendien extra ondersteuning.
 • Deluni Skisokken
  De skisokken van Deluni is een specialiteit van het huis. De technische componenten van deze grote maten skikleding dames skisokken bieden extra bescherming, ondersteuning en warmte aan het hele onderbeen.
 • Deluni Thermokleding
  Thermokleding zorgt ervoor dat u droog en daardoor warm blijft. De vochtafdrijvende eigenschappen van deze grote maten skikleding dames zorgen ervoor dat de vorst geen vat op uw huid krijgt waardoor de bloedsomloop optimaal bent en u zo blessure- en griepvrij kunt nagenieten van de afdaling.

Vragen en opmerkingen

Meer weten over de grote maten skikleding dames in ons assortiment? Of zit het kledingstuk waar u naar zoekt, er niet bij? Wij helpen u graag verder. Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)76 544 9348 of mail naar info@skitotaal.nl. De ideale grote maten skikleding dames gevonden? Bestel dan de grote maten skikleding dames op SkiTotaal.nl, uw kledingspecialist voor de piste!