Alles voor je wintersport

SkiTotaal.nl, hét adres voor een compleet aanbod skimutsen en sjaals!!

Om tijdens de wintersport goed te kunnen functioneren, is het belangrijk het hoofd koel te houden tijdens de moeilijke afdalingen op de pistes. Een skimuts biedt uitkomst om jouw hoofd op temperatuur te houden in de kou. De tovermuts van Deluni is een handige oplossing. Deze muts kan op maar liefst vier verschillende manieren gedragen worden. Verder in ons assortiment vind je de volgende merken:

  • Dare2Be
  • Eisbär
  • Spyder
  • Ziener

De skimutsen van Ziener zijn van bijzonder hoogwaardig materiaal. Veel skimutsen zijn van 100% polyacryl en bovendien hebben deze skimutsen een fleecebinnenvoering zodat ze goed aanvoelen tijdens het dragen. De Irena skimuts van Ziener is een leuke optie. Deze skimuts is een echte eye-catcher door de leuke pompon bovenop de muts. De skimuts is volledig gebreid en biedt jou warmte tijdens de koude afdalingen op de piste. Ook voor de koude winterdagen in Nederland is deze muts een handig accessoire.

Een ruim assortiment skimutsen bij SkiTotaal!

Je ziet het, bij SkiTotaal geen gebrek aan skimutsen. SkiTotaal heeft voor aankomend wintersportseizoen groots uitgepakt en een divers assortiment skimutsen samengesteld. Alle skimutsen zijn van topmerken die kwaliteit waarborgen. Zo weet je zeker dat je goed zit. Dare2Be is een merk dat al een aantal achtereenvolgende jaren succesvol in ons assortiment is opgenomen. Dit merk biedt hoogstaande technisch skimateriaal voor een zeer schappelijke prijs. Neem snel een kijkje op de Dare2Be merkpagina voor alle merkgerelateerde artikelen.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl