Alles voor je wintersport

Ziener skihandschoenen

Ziener skikleding en handschoenen

Een van de merken van SkiTotaal is Ziener, een merk dat al zo’n 70 jaar sporthandschoenen en kleding op de markt brengt. Ziener is bovendien wereldwijd de grootste fabrikant van skihandschoenen en skiwanten.

In het assortiment van SkiTotaal tref je de volgende Ziener artikelen aan:

  • Ziener stretch skihandschoenen
  • Ziener Softshell skihandschoenen
  • Ziener snowboardhandschoenen
  • Ziener ski pullies voor heren
  • Ziener skibroeken voor heren
Maak je jouw ski outfit compleet met een van deze Ziener artikelen? Ga dan vandaag nog naar SkiTotaal.nl en kies je favoriete artikelen. Bekijk dan ook ons ruime assortiment skimutsen en -sjaals. SkiTotaal wenst je een geweldige wintersport toe!

Niet zomaar handschoenen

Er is niets vervelender dan koude handen krijgen op wintersport. Daarom heeft Ziener water- en winddichte handschoenen in de collectie waarmee je altijd zeker bent van heerlijk warme handen. Alleen de beste materialen en hoogwaardige technieken worden gebruikt en deze worden vaak intern ontwikkeld. Ook een handigheidje als je skihandschoenen veranderen in skiwanten is als pluspunt te noemen in de koudste omstandigheden.

Ziener skikleding: kleurrijk en technisch

Ook de Ziener ski-jassen hebben diverse technische snufjes, waardoor je hoog draagcomfort ervaart. Een aantal voorbeelden hiervan zijn duimmanchetten, stevige capuchons en nog veel meer. Het ademende vermogen en de verschillende laagjes geven een goede isolatie.

Je leest het goed, met Ziener handschoenen en skikleding blijf je lekker warm tijdens een skitrip!

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl