Alles voor je wintersport

Uvex skihelmen

Uvex skihelmen

Tijdens de wintersport is het van groot belang een skihelm te dragen. Uvex is het aangewezen merk voor je volgende skihelm. Ze bieden je de bescherming die je nodig hebt, want de helmen voldoen aan zeer strenge Duitse veiligheidseisen. Voordat dat de Uvex skihelmen aan ons geleverd worden, worden ze uitgebreid getest in het Uvex testcentrum. Ga jij, net als veel topatleten, ook voor een Uvex skihelm?

Bestel vandaag nog je Uvex skihelm op SkiTotaal.nl en bescherm jezelf de komende wintersport! Om je beschermingsfactor maximaal te maken, hebben wij ook protectiekleding in het assortiment.

Producten van hoge kwaliteit

De hoge kwaliteit en uiterste duurzaamheid bezorgt Uvex een goede reputatie. De Uvex skihelmen zijn niet alleen beschermend, maar ook handig en veilig. Welke gezichtsvorm je ook hebt, je skihelm is altijd op de vorm van je gezicht aan te passen. Het Natural Sound System is de nieuwe innovatie van Uvex: een speciaal ontwikkeld membraan dat zorgt voor optimale akoestiek. Fluittonen of tochtstromen worden hierdoor voorkomen.

Met een Uvex skihelm weet je dat je voorbereid op wintersport kunt, dus scoor jouw favoriet vandaag nog!

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl