Alles voor je wintersport

Spyder ski-jassen en Spyder skibroeken

Spyder skimuts

Dat logo met een grote spin heb je vast weleens voorbij zien komen op de piste. Dat is skikleding van het toonaangevende merk Spyder geweest. Spyder staat voor hoogwaardige kwaliteit en een unieke uitstraling. De oprichter van Spyder, David Jacobs, is professioneel wedstrijdskiër geweest dus weet precies waar een wintersporter naar op zoek is. Bij SkiTotaal vind je de volgende Spyder artikelen:

  • Spyder skimutsen
Wil je een lekker warme Spyder skimuts shoppen, bezoek dan vandaag nog SkiTotaal.nl. Wil je een matchende skisjaal of skihelm aan je bestelling toevoegen, dan hebben wij daar genoeg mogelijkheden voor.

Spyder skikleding: kwaliteit en bijzondere details

Spyder is het merk dat bekend staat om het leveren van hoge kwaliteit en duurzame materialen. Met Spyder skikleding zijn alle sportieve prestaties in elke weersomstandigheid mogelijk. De mooie uitstraling met bijzondere details en accenten zorgen ervoor dat je op de piste niet ongezien zult worden.

Of het nou heel hard sneeuwt of regent, met een Spyder ski-jas ben je verzekerd van de hoogste waterdichtheid. Daarbij is het ademend vermogen ook van hoog niveau. Kortom: je zult niet nat worden en je houdt het lekker warm. Veel van de skikleding heeft superstretch stoffen voor heerlijk comfort.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl