Alles voor je wintersport

Regatta rugzakken voor skiën

Regatta rugzakken voor skiën

Regatta bestaat al sinds 1981. Het is inmiddels het grootste outdoormerk in Groot-Brittannië en goed op weg om zich permanent te vestigen in Europa. De 80 jaar ervaring in de outdoorbranche is duidelijk terug te zien in de rugzakken. Het merk verkoopt haar rugzakken al in meer dan veertig landen wereldwijd.

Het Regatta assortiment is vrij uiteenlopend en gaat van X-art Performance, Outdoor classics tot Lifestyle en Adventure Tech. Het bedrijf werkt nauw samen met bedrijven in Azië die er een strikt ethische handelscode op nahouden. Regatta levert kwalitatief hoogstaande producten voor een betaalbare prijs. Dat is toch de perfecte combinatie?

Er zijn diverse Regatta rugzakken (in verschillende maten) verkrijgbaar op SkiTotaal.nl. Wil je zo’n handige Regatta rugzak om mee te nemen op wintersport? Bekijk dan snel het aanbod op SkiTotaal.nl. En kan je rugzak nog niet gevuld worden, dan hebben wij een uiteenlopende collectie ski accessoires in de webshop.

Hoogwaardige kwaliteit en 100% trendy

Regatta staat voor het leveren van producten die van hoge kwaliteit zijn en daarnaast ook trendy. Met een handige Regatta rugzak kun je op de piste meenemen wat je maar wilt. Ze zijn waterbestendig, licht en bieden optimaal draagcomfort en de juiste lastenverdeling.

De Adventure Tech rugzak bijvoorbeeld, heeft een inhoud van 20 liter, zodat je genoeg mee de piste op kunt nemen. Niet alleen op wintersport, maar ook tijdens wandeltochten bijvoorbeeld, zul je ervaren dat deze rugzakken ideaal zijn.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl