Alles voor je wintersport

Polar Pro thermoondergoed

Polar Pro thermo ondergoed

Thermo ondergoed en snowboots van Polar Pro geven precies de warmte waar je op wintersport naar op zoek bent. Bekijk bijvoorbeeld eens de snowboots. De zolen hebben het Ocsystem antislip-systeem. Je zult met deze snowboots niet meer uitglijden in de sneeuw of op ijzige ondergronden. Je hebt de juiste grip, wat ervoor zorgt dat je met genoeg vertrouwen de deur uit kunt.

SkiTotaal heeft de volgende producten in het Polar Pro assortiment:

  • Polar Pro thermokleding voor kinderen
  • Polar Pro snowboots

De Polar Pro collectie

Als je een product van Polar Pro koopt, kun je erop rekenen dat je materiaal van hoge kwaliteit in handen hebt. Zoals hierboven beschreven staat hebben de snowboots het Ocsysteem, wat je veiligheid voorop stelt. De krachtige grip zorgt ervoor dat je zonder angst over gladde wegen kunt lopen. Je kunt het antislip-systeem makkelijk in- en uitklappen onder de zool.

De thermokleding van Polar Pro voor kinderen is lekker zacht, goed warm en geschikt voor alle buitensporten. Dus ook voor en na de wintersport kun je de thermokleding nog gebruiken. De thermokleding bestaat voor 50% uit polyester en 50% viscose. Het transpiratievocht tijdens het skiën wordt direct afgevoerd en houdt je kind dus lekker warm. Bovendien droogt het materiaal van het thermo ondergoed snel.

Bekijk snel wat de Polar Pro producten van SkiTotaal aan jouw wintersport kunnen bijdragen en bestel vandaag nog gemakkelijk en snel! Heb je de bestelling vóór 13.00 uur geplaatst, dan wordt het dezelfde dag nog verstuurd.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl