Alles voor je wintersport

Nikwax skikleding wassen en impregneren

Nikwax impregneermiddelen

Het brein achter Nikwax, de wereldleider op het gebied van impregneermiddelen, is Nick Brown. De Nikwax impregneerwax is de basis voor al je outdooractiviteiten. Tegenwoordig is dit hét merk onder de verschillende waxen. De volgende producten van Nikwax zijn bij SkiTotaal verkrijgbaar:

  • Nikwax tech wash wasmiddel voor waterafstotende textiel
  • Nikwax TX direct wash in, impregneermiddel
Deze handige producten zijn gemakkelijk en snel te bestellen op SkiTotaal.nl. Om je bestelling helemaal compleet te maken hebben we ook andere producten die zeker de moeite waard zijn eens te bekijken, zoals een skihelm of ski’s. SkiTotaal maakt jouw wintersport compleet!

Het onderhouden van je skikleding is belangrijk!

De Nikwax producten zijn gemakkelijk en veilig te gebruiken en houden je bovendien droog en warm tijdens alle weersomstandigheden. Je verzorgt je skikleding het beste met Nikwax.

De Nikwax TX direct wash-in is een inwasbaar impregneermiddel voor je skikleding. Deze wax maakt waterafstotend en het revitaliseert de ademende werking van je skikleding. De Nikwax Tech wash is een wasmiddel voor waterafstotende textiel. Dit middel reinigt op een zeer veilige manier en het revitaliseert de ademende en waterafstotende eigenschappen. Dit wasmiddel kun je gemakkelijk combineren met Nikwax Wash-in impregneermiddel. Het laatste Nikwax product van SkiTotaal, de Nikwax Softshell proof is een perfect impregneermiddel voor windstoppers, windbloc, Schoeller en Polartec softshell kleding.

Alle Nikwax producten zijn op waterbasis gemaakt, milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bekijk snel de Nikwax pagina en zie wat wij te bieden hebben om zo lang mogelijk van je skikleding te kunnen genieten.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl