Alles voor je wintersport

Luhta skijassen en skibroeken

Luhta ski-jassen en skibroeken

Luhta is in 1907 opgericht door Vihtori Luhtanen. Hij hield zich bezig met het verkopen van de producten en zijn vrouw ontwierp en maakte ze. Nog steeds is het unieke design terug te zien in de Luhta collectie.

Op SkiTotaal.nl vind je onder andere de volgende Lutha skikleding:

  • Luhta softshell broeken voor dames
  • Luhta ski-jassen voor dames
Bestel vandaag nog je Lutha softsheel broek of ski-jas op SkiTotaal.nl. Ook snowboots en ski’s zijn in veelvoud terug te vinden in onze webshop, dus maak je ski outfit helemaal compleet.

Functioneel én modieus!

Voor het skien met warmer weer zijn de skibroeken van Lutha ideaal. In deze softshell broeken heb je veel bewegingsvrijheid en de voering is gemaakt van zacht fleece. Bijna alle broeken hebben een waterkolom van 5.000 mm en een ademend vermogen van 5.000 g/m2 24h. Met een Lutha skibroek ben je dus verzekerd van een hoge waterdichtheid en een uitstekend ademend vermogen. Doordat de skikleding niet nat wordt, blijf je goed op temperatuur en profiteer je van de maximale wintersportbeleving.

De producten van Lutha zijn niet alleen heel functioneel, maar ook van goede kwaliteit en mooi getailleerd. Je loopt er dus de komende wintersport ook nog eens modieus bij. Niemand zal je op de piste nog voorbij gaan zonder je mooie skikleding op te merken. Waar wacht je nog op? Shop jouw Lutha skikleding op SkiTotaal.nl!

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl