Alles voor je wintersport

Komperdell skistokken en rugbescherming

Komperdell

Het merk voor skistokken en rugbescherming bij uitstek is Komperdell. Met de accessoires van Komperdell weet u zeker dat uw skivakantie een veilige en beweegvriendelijke wintersportvakantie wordt. Omdat ons assortiment van Komperdell artikelen bestaat uit skistokken en protectiekleding, beschrijven we hieronder van iedere categorie de uitzonderlijke kenmerken die Komperdell op dat gebied te leveren heeft. Om te beginnen met:

Komperdell Skistokken

Zowel de slalommer als de alpineskiër heeft veel plezier aan onze Komperdell skistokken. De Komperdell carv. skistokken van Komperdell bijvoorbeeld zijn ideaal om scherpe bochten mee aan te snijden. Door de enigszins lange stokken kunt u zich makkelijker zijwaarts afzetten. De Komperdell Consigliere blue freeride hebben sabelhandvaten en geen lussen waardoor ze makkelijker te verliezen zijn. In sommige gevallen komt dat handiger uit, bijvoorbeeld tijdens het freeriden of freestylen. Daarnaast hebben we ook de vermakelijke Komperdell Alpine Schnaps: in de handvaten is er per stok ruimte voor 200 ml vloeibare substanties, zoals schnaps.

Komperdell protectiekleding

Met de lichte, maar ontzettend sterke protectiekleding van dit merk bent u verzekerd van een veilige doortocht. De Komperdell Airshock flex bijvoorbeeld is een rugprotector die 80% meer bescherming geeft dan reguliere rugprotectors. Deze protectiekleding zet u stevig maar comfortabel vast en biedt bovendien extra bescherming ter hoogte van de nieren.

Meer weten over ons aanbod van Komperdell skistokken en protectiekleding? Onze klantenservice staat u graag te woord.

Klantenservice van SkiTotaal.nl

Meer informatie over onze producten en diensten vindt u bij de betreffende artikelen of u neemt contact op met onze deskundige medewerkers. De klantenservice van SkiTotaal.nl is iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)76 544 9348. U kunt ook een mail sturen naar info@skitotaal.nl; wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht. Hebt u een bestelling geplaatst op SkiTotaal.nl? Dan profiteert u van fantastische voordelen:

  • Wij bieden gegarandeerd de laagste prijs
  • Bestellingen voor 13.00 uur versturen we diezelfde dag
  • Wij leveren het hele jaar door
  • Niet goed betekent geld terug
  • U vindt op SkiTotaal.nl altijd een ruim assortiment, ook met extra grote maten
  • Volg uw pakket met Track & Trace

Bestel nu uw artikelen van Komperdell op SkiTotaal.nl, uw wintersportspecialist.