Alles voor je wintersport

Hyra

Hyra

Voor technische skikleding is Hyra een absoluut kwaliteitsmerk. Weliswaar is Hyra momenteel nog niet bekend bij het grote publiek, maar de kwaliteit van hun technische skikleding is ongekend. Dit exclusieve merk heeft fantastische ski-jassen en –broeken voor u in petto, en die bestelt u op SkiTotaal.nl. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten jassen van Hyra en een uitstekende skibroek. Om u een idee te geven van de kwaliteiten van Hyra skikleding, beschrijven we hieronder enkele producten die wij in onze online shop van Hyra aanbieden:

  • Hyra Bormio 4-way stretch
    De Bormio ski-jas van Hyra is een uitstekende voorbeeld van wat dit merk voor u in petto heeft. Het klassiek Italiaanse design is op maat gesneden voor dames. Dit in combinatie met de technische kwaliteiten van de Bormio, weet u zeker dat een dagje op de piste geen probleem is. Deze Hyra ski-jas heeft namelijk een ongekend hoog ademend vermogen terwijl het tegelijkertijd zeer waterdicht is. Meer specifieke informatie vindt u bij de Hyra Bormio.
  • Hyra Davos ski broek
    De Hyra Davos is een comfortabele skibroek met sportieve look, ontworpen voor heren. De knieën zijn voorgevormd en de elastische zijkanten van de broek kunt u zelf op maat instellen. Hierdoor heeft deze skibroek altijd een uitstekende pasvorm.
  • Hyra St. Moritz ski-jas heren

Meer informatie over onze artikelen vindt u door te klikken op het product dat u zoekt. Hebt u meer vragen/opmerkingen? Neem contact met ons op.

Contact met SkiTotaal.nl

Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 17.00 uur. Mailen kan naar info@skitotaal.nl. Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht. Onderhoud van uw skikleding, de beste maat voor u, de ideale pasvorm: wij helpen u graag. Hebt u een artikel in ons assortiment gevonden? Bestel deze dan nu op SkiTotaal.nl. Wij bieden altijd de laagste prijs, uitstekende service en een snelle bezorging van uw bestelling.