Alles voor je wintersport

heatpax

Heatpax

Het merk Heatpaxx is uw warme vriend voor in de kou. Heatpaxx verzorgt namelijk fantastische verwarmingselementen voor in uw hand- en skischoenen. Uw handen en voeten zijn daardoor altijd heerlijk warm en deze verwarmingselementen optimaliseren de bloedsomloop. Van Heatpax bieden wij de volgende artikelen aan:

 • Heatpaxx Handwarmers – 40 paar
  Handwarmers voor het hele gezin. U hebt de hele wintersportvakantie voldoende Heatpax handwarmers. Deze blijven 8 uur lang warm!
 • Heatpax Voetwarmers 6 paar
  Voor de solist die een weekje op wintersportvakantie gaat is 6 paar het ideale aantal. Iedere dag blijven uw voeten voor 5 uur lang warm, voldoende tijd om de piste meerdere keren te bedwingen.
 • Heatpax Handwarmers 6 paar
  Ook dit pakket aan handwarmers is voldoende om een week door te brengen zonder koude handen te krijgen.
 • Heatpax Handwarmers 1 paar
  Gaat u maar één dag skiën? Of wilt u de verwarmingselementen een keer testen? Dan bestelt u voor een kleine investering een paar handwarmers.
 • Heatpax voetwarmers 1 doos (40 paar)Ook de voetwarmers hebben wij beschikbaar voor heel het gezin. Vijf uur lang warme voeten in de meest extreme omstandigheden: geen enkel probleem met deze fantastische voetwarmers.

Gebruik van Heatpax voet- en handwarmers

De voet- en handwarmers van Heatpax worden tussen de 55 en 57 graden Celsius. Daardoor is het niet raadzaam om ze direct op de huid te dragen. Een dik paar skisokken of extra handschoentjes zouden daarom verstandiger zijn om te dragen bij het gebruik hiervan. Als u de verwarmingselementen wil activeren, dan masseert of schudt u de zakjes voor circa 10 minuten. Daarna zijn ze klaar voor gebruik.

Contact met SkiTotaal.nl

Meer weten over onze Heatpaxx artikelen of andere producten en diensten? Vragen en opmerkingen worden beantwoord door onze deskundige klantenservice. Belt u ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)76 544 9348. U kunt uw boodschap aan ons ook sturen naar info@skitotaal.nl; wij reageren hier zo snel mogelijk op.