Alles voor je wintersport

Giga DX winterjassen

Giga DX

Giga DX is sinds een aantal jaren een paradepaardje van het merk Killtex, dat al sinds 1981 uitstekende sportkleding aanbiedt. Giga DX is het ideale merk voor de liefhebbers van wintersportvakanties. De kleding van Giga DX staat te boek als casual en sportief. De prachtige designs van Giga DX bieden u een stijlvolle wintersportvakantie op en buiten de piste. De focus van Giga DX ligt voornamelijk op skigebied en andere buitensportactiviteiten. Daarbij worden de trends en nieuwe ontwikkelingen door de ontwerpers van Giga DX goed bijgehouden en staan ze altijd voorop met nieuwe, stijlvolle ontwerpen. Kortom, voor de stijlbewuste skiërs is Giga DX absoluut de moeite waard om te overwegen.

Stijl van Giga DX

Uw wintersportoutfit is pas echt compleet door de winterjassen, bodywarmers, vesten en accessoires van Giga DX. De designs van dit merk zijn rustig, eenvoudig, maar altijd stijlvol en tijdloos. Geen drukke prints, felle kleuren en uitdagende ontwerpen voor Giga DX, maar juist klassiek en tegelijkertijd met de tijd mee. Daarnaast is alle skikleding van het stijlvolle merk van Killtec natuurlijk heerlijk warm in barre omstandigheden. De comfortabele skikleding heeft altijd een uitstekende pasvorm en is altijd gemaakt van de beste kwaliteit. Daarnaast is de Giga DX door SkiTotaal.nl ook nog eens zeer betaalbaar dankzij onze laagste prijsgarantie. U profiteert bovendien van nog een aantal andere voordelen op SkiTotaal.nl. Mocht het merk Giga DX niks voor u zijn, neem dan eens een kijkje in het assortiment van Attiba en Icepeak.

Voordelen van SkiTotaal.nl

Binnen een handomdraai hebt u uw nieuwe skikleding in huis. Wij versturen bestellingen voor 13.00 uur op dezelfde dag. Ruilen of geld terug is gewoon mogelijk en u volgt uw pakket eenvoudig met Track & Trace. Wij hebben altijd een ruim assortiment met uw maat: ook extra grote maten zijn ruimschoots aanwezig op SkiTotaal.nl. Meer weten over diensten en producten van SkiTotaal.nl? Bel tijdens werkdagen naar +31 (0)76 544 9348 of mail naar info@skitotaal.nl.