Alles voor je wintersport

Five Seasons skikleding

Five Seasons

Het lukt Five Seasons al ruim 30 jaar om met fantasische skiartikelen op de markt te komen. Five Seasons is een Zweeds merk, opgericht in 1982, dat zich focust op wintersport, outdoor en golf. Kenmerkend voor Five Seasons is dat zij altijd net innovatieve designs weten te komen, hoewel deze toch altijd een sterke hint geven naar de jaren 80. Hierin heeft Five Seasons zijn eigen stijl gevonden, en het spreekt de mensen aan. Maar niet alleen de sterke designs geven Five Seasons bestaansrecht als merk, ook de kwaliteit van hun materiaal is fantastisch. Five Seasons is een internationale sponsor van verschillende sportprofessionals op het gebied van golf en skiën. Zo maakt het nationale Zweedse Speedski Team gebruik van de skiartikelen van Five Seasons.

Five Seasons

Five Seasons is uiteraard vertegenwoordigd in onze online skikledingshop. Met onze Five Seasons Giggle set gaat uw kind altijd optimaal voorbereid de piste op. Deze hi-tech skikledingset (broek en jas) isoleert fantastisch waardoor uw kind altijd heerlijk warm de afdaling inzet. Verder beschikt deze skikledingset van Five Seasons over:

  • Verstelbare manchetten
  • Reflectiestrips op jas en broek
  • Getapete naden
  • Waterdicht, isolerend en toch ademend zodat de kleding niet verstikkend werkt
  • Extra verstevigde knie- en bilstukken
  • Afneembare capuchon

Bovendien bestelt u deze set voor de laagste prijs op SkiTotaal.nl. En via onze online skikledingshop profiteert u van nog veel meer fantastische voordelen.

Voordelen van SkiTotaal.nl

Online bestellen gaat bij ons snel en eenvoudig. Hebt u een bestelling geplaatst voor 13.00 uur? Dan gaat deze dezelfde dag op de post. U volgt de status van de bezorging eenvoudig met Track & Trace. En is er iets niet in orde? Een terugbetaling of ruilen is altijd mogelijk. Kijk snel in ons ruime assortiment, ook met veel extra grote maten. Hebt u vragen of opmerkingen? Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en wij reageren zo snel mogelijk via info@skitotaal.nl. Bestel dus nu uw Five Seasons skikleding op SkiTotaal.nl.