Alles voor je wintersport

Fischer ski's

Fischer

Fischer is misschien wel één van de bekendste merken ter wereld op het gebied van ski’s. Fischer werd al bijna een eeuw geleden opgericht (1924). Sindsdien zijn er tientallen wereld- en Olympisch kampioenen die hun medailles haalden op de latten van het merk Fischer. Niet gek voor een bedrijf dat begon met het maken van boerenwagens en sleeën. Wereldwijd werken er zo’n 1800 mensen voor Fischer en nog steeds is het bedrijf in handen van de familie Fischer, hoewel het bedrijf een tijdje in handen was van Japanse investeerders. Nog steeds staat Fischer op eenzame hoogte als het gaat om het maken van de beste ski’s voor professionals. Ter illustratie: in het seizoen 2012/2013 werden de skisporten gedomineerd door Fischer, want van de 162 wereldbekerwedstrijden in langlaufen, biatlon, skispringen en noordse combinatie werden maar liefst 117 op Fischer ski’s behaald.

De Fischer ski’s in ons assortiment

Voor u hebben wij drie verschillende soorten ski’s van Fischer in ons assortiment. Hieronder vertellen we in het kort meer over de kwaliteiten van deze ski’s:

  • Fischer Progressor 900 Racetrack ski’s
   Dit zijn de ideale latten voor de gevorderde recreatieve skiërs. Met Progressor 900 latten onder uw binders, maakt u precies de bewegingen die u wilt maken. Ze zijn erg gevoelig, wat inhoudt dat enige technische vaardigheden zijn vereist.
  • Fischer RC4 Worldcup SC Racetrack
   De gevorderde, expert en wedstrijdskiërs zijn in hun nopjes met deze Fischer ski’s. De RC4 Worldcup SC-ski’s zijn fantastische latten voor de slalommers. Hoge snelheden, voldoende grip en stabiliteit zijn enkele technische kenmerken die deze Fischer ski’s te bieden hebben.
  • Fischer Motive 80 Powerrail

Online bestellen

Doorgaans worden alle bestellingen voor 13.00 uur dezelfde dag op de post gedaan. Maar voor deze kostbare Fischer ski’s geldt dat het 3 tot 7 werkdagen duurt voordat deze geleverd kunnen worden. Dit zodat wij de tijd hebben om ze zo zorgvuldig mogelijk te leveren. Naast onze zorgvuldige bezorging, geniet u op SkiTotaal.nl van nog meer fantastische service:

   • Wij bieden altijd de laagste prijs
   • Niet goed, geld terug!
   • Wij leveren het hele jaar door
   • Volg uw pakket met Track & Trace

Meer weten over de producten en diensten van SkiTotaal.nl, laat het ons weten: tel. +31 (0)76 544 9348 of mail uw bericht naar info@skitotaal.nl en wij helpen u op weg. Op SkiTotaal.nl wordt u altijd op maat geholpen met uitstekende service, de beste skiartikelen en de laagste prijs.