Alles voor je wintersport

Exxtasy skikleding

Exxtasy

Exxtasy is het ideale allround-merk voor dames en heren. Met Exxtasy hebt u fantastische skikleding voor uw wintersport. De stijlvolle designs en de uitstekende kwaliteit van de kleding zijn een ware lust voor menig wintersporter. Op SkiTotaal.nl bieden wij een ruim assortiment aan Exxtasy skikleding aan voor de scherpste prijs. Zo hebben wij van Exxtasy de volgende soorten skikleding voor u in huis:

  • Skibroeken voor heren
  • Skibroeken voor dames
  • Ski-jassen voor heren, zoals de Exxtasy kesgrave heren ski-jas
  • Ski-jassen voor dames, zoals de Exxtasy BOW dames ski-jas

Wanneer u ski-jassen en/of broeken bij ons hebt besteld, zorgen wij er voor dat u deze zo snel mogelijk in huis hebt. Kijk snel in ons assortiment voor uw favoriete kledingstuk van Exxtasy.

Onderhoud

Van de ski-jassen en –broeken van Exxtasy kunt u jarenlang plezier hebben. Het uitstekende materiaal is sterk en water- en vuilafstotend. Om de technische kwaliteiten van de ski-jassen en –broeken van Exxtasy optimaal te behouden, is het belangrijk dat u deze op de juiste manier behandelt. Hiervoor bieden wij de speciale Nikwax onderhoudsmiddelen aan. Zowel de was- als de impregneermiddelen zijn een kleine, maar noodzakelijke investering. De skikleding van Exxtasy, net als alle andere ski-jassen en –broeken, kunnen niet bij de gewone was. Het wasmiddel van Nikwax maakt de Exxtasy skikleding op de juiste manier schoon. Door deze vervolgens te impregneren met de Nikwax impregneermiddelen blijven de kwaliteiten van de technische skikleding optimaal behouden en kunt u hier nog jarenlang plezier van hebben.

Online bestellen

Bestel uw Exxtasy skikleding nu op SkiTotaal.nl en u krijgt van ons uitstekende voordelen. Bij ons betaalt u altijd de laagste prijs voor Exxtasy ski-jassen en –broeken. Bovendien bestelt u altijd onder de beste voorwaarden:

  • Niet goed betekent geld terug
  • Bestellingen voor 13.00 uur versturen wij diezelfde dag
  • Ook extra grote maten in ons ruime assortiment
  • We leveren het hele jaar door wintersportartikelen
  • En de bezorgstatus houdt u eenvoudig in de gaten met Track & Trace

Exxtasy skikleding bestelt u op SkiTotaal.nl, de online webwinkel voor al uw wintersportkleding.