Alles voor je wintersport

Eska wanten

Eska skihandschoenen

Bij SkiTotaal bestel je skihandschoenen van Eska voor heerlijk warm handen tijdens de wintersport. De skihandschoenen zijn niet alleen warm, maar ook wind- en waterdicht. Is dat nog niet warm genoeg, dan kun je in sommige varianten ook nog heatpax toevoegen voor extra wamte in de handschoen.

Bestel vandaag nog Eska skihandschoenen op SkiTotaal.nl en ben verzekerd van de perfecte variant voor de wintersport. Maar ook tijdens een winterse wandeling zijn de Eska skihandschoenen ideaal. Voor multifunctioneel gebruik dus! Shop vandaag nog jouw skispullen op SkiTotaal.nl en ga goed voorbereid op wintersport.

Eska: functionaliteiten en stijl

De skihandschoenen van Eska komen uit Oostenrijk waardoor de strenge controle op de producten mogelijk is. Het merk is inmiddels jarenlang op de markt, maar heeft nog steeds een perfect oog voor skihandschoenen en wanten. Het zachte en warme isolatiemateriaal houdt je handen de hele dag warm. Twijfel je nog tussen Eska skihandschoenen en skiwanten? Het verschil is dat je vingers in skiwanten bij elkaar zitten, wat een warmer effect heeft. Het zachte leren stukje in de handpalm van de skihandschoen geeft je de ideale grip voor je skistok. De leren racehandschoenen van Eska zijn ideaal voor slalomskiërs door de versteviging op diverse plaatsen. Dit geeft je meer steun aan je handen en zo ga je handbeschadiging tegen. Ben je snel je handschoenen kwijt? Dan heeft Eska een handig clipje waarmee je de linker en rechter skihandschoenen aan elkaar kunt klikken.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl