Alles voor je wintersport

Envy skikleding

Envy

Met Envy haalt u altijd fantastische skikleding in huis van betaalbare kwaliteit. Envy is het ideale merk voor heel het gezin. Op SkiTotaal.nl vindt u hier een ruim aanbod van. Wij zorgen er voor dat uw Envy skikleding zorgvuldig en voordelig bij u in huis komt. In ons ruime assortiment van Envy, vindt u onder andere de volgende wintersportartikelen:

  • Skibroeken, zoals Envy dames skibroek
  • Ski-jassen
  • Skioveralls
  • Bodywarmers, zoals de Envy dames bodywarmer

Voor zowel kinderen als volwassen bieden wij van Envy dit soort artikelen aan. En u bestelt deze bij ons ook nog eens voor de laagste prijs. Hierdoor bent u op SkiTotaal.nl altijd het voordeligst uit voor uw skivakantie.

De technische kwaliteiten van Envy skikleding

Vooral bij skibroeken en –jassen zijn een aantal technische kwaliteiten van groot belang. Op de piste is een juiste combinatie van isolatie en ventilatie nodig. Envy skibroeken en –jassen zijn daarom gemaakt van technisch materiaal dat zowel ademt als waterdicht is. Zoals de Envy Gunnedah core heren ski-jas. Deze jas is gemaakt van de speciale Siberium CT 3000 stof. Deze stof is waterdicht maar ventileert tegelijkertijd. Van verstikking en overmatig transpireren is in deze ski-jas geen sprake. Wilt u ervoor zorgen dat een Envy jas zoals deze zijn technische eigenschappen jarenlang blijft behouden? Neem dan ook een kijkje bij onze was- en impregneermiddelen van het merk Nikwax. Meer tips en adviezen over de juiste Envy jas voor u of goed onderhoud hiervan? Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder.

Contact en service

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)76 544 9348. Bel ons voor al uw vragen over onze Envy artikelen. Het juiste onderhoud, de goede pasvorm, het beste model voor u: wij staan voor u klaar. Ook via de mail zijn wij bereikbaar: stuur uw bericht naar info@skitotaal.nl en wij reageren zo snel mogelijk.