Alles voor je wintersport

Diel skikleding

Diel Sports

De afgelopen jaren heeft het wintersportmerk Diel flink aan de weg getimmerd in Europa. Inmiddels bestaat Diel al bijna een kwart eeuw. Diel kan met recht het bekendste wintersportmerk in Bulgarije genoemd worden. Zo sponsoren ze het nationale team van professionele skidocenten en het Bulgaarse team voor de Special Olympics. Bovendien waren ze nauw betrokken bij de Bulgaarse Antarctische Expeditie. Op SkiTotaal.nl vindt u daarom een ruim aanbod aan Diel skikleding. Zo hebben wij van Diel:

  • Ski-jassen
  • Skibroeken, zoals de Diel skibroek dames
  • Diel skihandschoenen
  • En skioveralls

De fantastische wintersportkleding van Diel bestelt u bovendien snel, eenvoudig en voordelig op SkiTotaal.nl.

Onderhoud van Diel skikleding

Om de technische kwaliteiten van de Diel skikleding te behouden, is goed onderhoud noodzakelijk. De ski-jassen en –broeken kunnen niet zomaar bij de gewone was. Hiervoor gebruikt u de was- en impregneermiddelen van het merk Nikwax, verkrijgbaar voor een scherpe prijs op SkiTotaal.nl. Door de kleding eerst te wassen met het daarvoor bestemde wasmiddel (afhankelijk van het materiaal van het kledingstuk) en vervolgens te impregneren, behoudt u de technische kwaliteiten van de Diel skikleding optimaal. Hierdoor hebt u hier veel wintersportvakanties plezier van. Tips en adviezen over het juiste onderhoud van de Diel artikelen in ons assortiment? Wij helpen u met plezier.

Tips en adviezen

Voor meer informatie over onze producten en diensten, neemt u contact op met onze deskundige klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)76 544 9348. U kunt ook een bericht sturen naar info@skitotaal.nl. Wij reageren hier zo snel mogelijk op. Hebt u uw favoriete Diel wintersportkleding eenmaal besteld, dan profiteert u van de fantastische voordelen van SkiTotaal.nl:

  • De laagste prijs
  • Voor 13.00 uur besteld betekent dezelfde dag verstuurd
  • Wij leveren het hele jaar door
  • Ruim assortiment met ook extra grote maten
  • Bezorgstatus van uw pakket volgt u met Track & Trace

Dankzij al deze voordelen en onze uitstekende service, is SkiTotaal.nl de plek op het web waar u uw Diel wintersportkleding bestelt.