Alles voor je wintersport

Deluni skikleding

Deluni

Al jarenlang is Deluni gewild bij de bezoekers van SkiTotaal.nl. Van dit merk hebben wij fantastische skikleding van betaalbare kwaliteit in ons assortiment. Deluni richt zich specifiek op een aantal skikledingstukken. Die gaan wij hieronder behandelen:

  • Deluni thermokleding
    De geborstelde double layer stof van deze thermokleding heeft twee belangrijke functies: het afdrijven van transpiratievocht en comfort. De zachte stof voelt heerlijk aan op uw huid. Door de dubbele laag en de stofsoort wordt transpiratievocht efficiënt opgenomen en afgedreven. Op deze manier blijft uw huid droog en kan de vorst hier geen vat op krijgen. Naast de thermobroeken van Deluni en een Deluni thermo-shirt, vindt u in ons assortiment ook warme fleece-hoofdbanden.
  • Deluni skisokken
    Deluni biedt met hun skisokken een fantastische specialiteit aan. De technische eigenschappen van de Deluni skisokken zijn ongekend en bieden u warmte en bescherming tijdens het skiën of snowboarden. De Deluni skisokkenzijn geweven uit één stok waarin beschermende elementen op de scheen en rondom de wreef zitten verweven. Bovendien zit er extra elastische ondersteuning bij de hiel en onder de tenen voor een optimale pasvorm. Al met al bestelt u voor een kleine investering fantastische skisokken van Deluni waar u tijdens de wintersportvakantie veel plezier van hebt.
  • Deluni extra grote skibroeken
    Voor zowel heren als dames die een maatje groter nodig hebben, heeft Deluni fantastische skibroeken in petto. Gemaakt van waterdicht stretchfabric met aan de bovenkant extra ondersteunende bretellen, zorgen dat de Deluni 2-way stretch Skibroekvoor comfort en bewegingsvrijheid op de piste.

Service en contact

Op SkiTotaal.nl bestelt u altijd wintersportartikelen onder de beste voorwaarden. Zo zorgen wij er voor dat u altijd de laagste prijs betaalt voor onze producten. Daarnaast leveren wij snel en zorgvuldig: bestellingen voor 13.00 uur doen wij dezelfde dag op de post, wij leveren het hele jaar door en niet goed betekent geld terug. Op onze site hebt u bovendien altijd voldoende keuze uit een ruim assortiment met ook extra grote maten. Bestel uw wintersportartikelen op SkiTotaal.nl.