Alles voor je wintersport

Craft thermokleding

Craft thermokleding

SkiTotaal zorgt ervoor dat jij lekker warm blijft de komende wintersport. De Craft thermokleding is niet te missen in je koffer! Wij hebben in onze webshop de volgende artikelen te bieden:

  • Thermokleding voor dames
  • Thermokleding voor heren
Neem gauw een kijkje in onze collectie Craft thermokleding en zorg dat je goed voorbereid op wintersport kunt! Wellicht kun je ook skihandschoenen of dames skikleding aan je bestelling toevoegen. SkiTotaal heeft alles waar je naar op zoek bent.

Dit is waarom je voor Craft kiest

Craft is ontstaan in 1977. Toen begon het merk met produceren van functionele kleding voor allerlei sporten. De missie van Craft is het maken van de beste thermokleding en accessoires. Als je een Craft werknemer bent, dan hoort het testen van eigen producten in je takenpakket thuis. Het team weet dus precies wat de producten van Craft inhouden en wat er eventueel nog aan verbeterd kan worden.

Ben je op zoek naar de perfecte basislaag voor skiën of snowboarden, dan is dit merk zeker een aanrader. De thermokleding wordt dicht op je huid gedragen en is gemaakt van huidvriendelijk polyester met vlakgestikte naden om irritatie te voorkomen. Craft thermokleding houdt je lichaam warm en voert het vocht weg naar andere lagen van je kleding. De warmte blijft dus binnen en je krijgt het niet koud door vocht. De ideale wintersportweek beleef je met thermokleding van Craft!

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl