Alles voor je wintersport

Casco skihelmen

Casco: een kwart eeuw specialisme

Casco is een merk dat uitstekende skihelmen en accessoires daarvoor levert. Het Duitse familiebedrijf is al een kwart eeuw bezig met het ontwikkelen van de beste helmen voor verschillende sporten. Naast skiën houdt Casco zich ook bezig met helmen voor sporten als fietsen en paardrijden. Daarnaast maken ze ook brandweerhelmen. Hierdoor kan Casco met recht gezien worden als specialist op het gebied van helmen. Daarnaast heeft Casco ook oog voor producten die bij een helm goed van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan helmverlichting, skibrillen en zonnebrillen. Om u een idee te geven van de kwaliteiten die een helm van Casco te bieden heeft, vertellen we hieronder meer over een Casco skihelm uit ons assortiment:

Casco ski-helm SP-3 Limited

De SP-3 Limited-edition is een van topartikelen van Casco. Deze skihelm biedt alle veiligheidseisen die u als skiër nodig heeft op de piste. Naast een prachtig design, zorgt het totaal aan technische eigenschappen ervoor dat u veilig de afdaling inzet. De eigenschappen van deze Casco skihelm zijn:

  • Ergomatic Size Systeem
    Voor iedereen zit deze skihelm op maat. Dit systeem zorgt er voor dat de helm zich aan de binnenkant aanpast aan de vorm en grootte van uw hoofd.
  • Klimaatregulatie
    Dankzij de ventilatie op een slimme manier toe te passen, komt er een gereguleerde circulatie van frisse lucht door de helm. Nooit te warm en nooit te koud, maar precies op de juiste temperatuur.
  • FX Magnet Link systeem
    Een FX bril van Casco kan hierdoor stevig en eenvoudig aan de helm worden bevestigd.

Bovendien biedt de helm extra kinbescherming en is deze gemaakt van sterk maar extra licht materiaal.

Service van SkiTotaal.nl

Bij bestelling van een Casco artikel, zorgen wij voor een snelle en zorgvuldige levering. Alle orders die voor 13.00 uur worden geplaatst, versturen wij diezelfde dag. Daarnaast betaalt u bij ons altijd de laagste prijs voor onze producten. Een Casco artikel hebt u dus snel en voordelig in huis via SkiTotaal.nl.