Alles voor je wintersport

Campagnolo

Campagnolo

Een gevoel voor stijl in combinatie met fantastische technische kwaliteiten maakt de Campagnolo skikleding een populair merk. Aan de voet van de Italiaanse Alpen ontwerpt Campagnolo uitstekende skikleding waarvan u vele wintersportvakanties plezier hebt. En de skikleding van Campagnolo bestelt u op SkiTotaal.nl, uw wintersportspecialist. Wij zorgen altijd voor de scherpste prijzen en de beste service. In ons assortiment hebt u een ruime keuze aan Campagnolo skikleding. Zo bieden wij van dit merk de volgende soorten skikleding aan:

  • Windstoppers
  • Skivesten
  • Ski-overalls
  • Ski-salopettes, zoals de Campagnolo kinder Salopette
  • Skibroeken
  • En ski-jassen, zoals de Campagnolo heren ski-jas

Door de Campagnolo skikleding weet u niet alleen zeker dat u op de piste goed beschermd bent tegen de winterse omstandigheden, u weet ook dat u in stijl de afdaling in zet. Kijk snel in ons assortiment voor uw favoriete Campagnolo skikleding.

Onderhoud van Campagnolo ski-jassen en –broeken

De ski-jassen en –broeken van Campagnolo zijn gemaakt van technisch materiaal dat aan de ene kant isoleert en vocht buitenhoudt, en aan de andere kant genoeg ademt voor voldoende ventilatie. Deze technische kwaliteiten vragen om een goed onderhoud. Hiervoor gebruikt u de speciale middelen van Nikwax. Maak de Campagnolo sk-jassen en –broeken schoon met het speciale wasmiddel van Nikwax en impregneer ze vervolgens. Hierdoor zijn uw ski-jassen en –broeken van Campagnolo weer als nieuw en hebt u hier vele wintersportvakanties plezier van.

Bestellen van Campagnolo skikleding

Na het plaatsen van uw bestelling, zorgen wij voor een uitstekende bezorgservice. Hebt u de Campagnolo skikleding voor 13.00 uur besteld? Dan versturen wij uw artikelen diezelfde dag. U volgt uw pakket met Track & Trace zodat u weet wanneer het wordt bezorgd. En is er iets niet in orde? Dan kunt u gewoon ruilen of een terugbetaling krijgen. Meer weten over onze producten en diensten? Bel tijdens kantooruren +31 (0)76 544 9348 of mail naar info@skitotaal en wij reageren zo snel mogelijk. Van ons ontvangt u altijd uitstekende service en de laagste prijs voor de beste skiartikelen. Profiteer en bestel nu op SkiTotaal.nl.