Alles voor je wintersport

Cairn skihelmen

Cairn skihelmen

Voor Cairn skihelmen ben je bij SkiTotaal aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat je veilig de piste afgaat en daarbij mag een skihelm niet ontbreken. Op deze manier is je hoofd goed beschermd en voorkom je ernstig hersenletsel.

Waarom je moet kiezen voor een Cairn skihelm

In 1994 ontstond Cairn tijdens een Franse expeditie naar Nepal. Tijdens zo’n trip besef je heel goed hoe belangrijk een goede uitrusting is. Ze ontdekte dat prestatie niet mogelijk is zonder comfort en ambitie ontbreekt zonder technologie. Vanaf dat moment tot op heden heeft Cairn overal rekening mee gehouden. Cairn heeft diverse artikelen te bieden, namelijk handschoenen, brillen, zonnebrillen, protectie, skihelmen en andere benodigde uitrustingen. Cairn wil van de gewone momenten op de piste, speciale momenten maken. Kwaliteit, stijl en veelzijdigheid kun je noemen als je aan Cairn denkt.

Om de Cairn skihelmen veilig en goed te maken zijn er verschillende technieken toegepast. De skihelmen voldoen aan alle veiligheidseisen die nodig zijn. Het materiaal waarvan de skihelmen gemaakt zijn is van lichtgewicht en draagt daardoor bij aan het perfecte comfort.

Bestel vandaag nog jouw Cairn skihelm op SkiTotaal.nl en voeg aan je bestelling een Spyder skimuts of andere ski accessoires toe.

Advies en contact

Bij Skitotaal staat service centraal. Op onze website vind je het gehele assortiment, aanbiedingen en bijbehorende accessoires. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust langs voor persoonlijk advies over de juiste skikleding en ski’s. Ons ervaren personeel kan jou verder helpen bij het maken van een juiste keuze. Verder kun je ons bereiken via email en telefoon.  +31 (0)76 544 9348 / +31 (0)6 1881 0000 / info@SkiTotaal.nl