Alles voor je wintersport

Bluetribe

Blue Tribe

Een van onze lievelingen van Nederlandse bodem is Blue Tribe. Dit fantastische skikledingmerk is pas enkele jaren te koop. Sinds de oprichting in 2011 heeft Blue Tribe zich toegelegd op het maken van de volgende skiartikelen:

  • Skihelmen
  • Skibrillen
  • Zonnebrillen
  • En ook wake-/kiteboardhelmen

Blue Tribe werkt hard aan de weg en sponsoren al enkele professionele Nederlandse skiërs/snowboarders zoals Mees van Lierop en Glen de Blois. Inmiddels is ons dit niet onopgemerkt gebleven en zijn wij razend enthousiast over de fantastische helmen en skibrillen van dit merk. Om u een idee te geven van de kwaliteit van deze artikelen, vertellen wij hieronder meer over enkele producten van Blue Tribe:

  • Blue Tribe Shield skibril
    Los van het prachtige, bijna surrealistische design van de Blue Tribe Shield, is de skibril ontzettend fijn om te dragen op de piste. De Zaio-lens is een ultradunne lens met ventilatiegaten. Deze laat het licht gecontroleerd door en van binnenuit werkt de lens contrast verhogend. Als skiër of snowboarder houdt u met deze skibril alles extra scherp in de gaten. Bekijk de skibril Blue Tride Biggy eens!
  • Blue Tribe V-Power strapped skihelm
    En ook dit ontwerp van Blue Tribe is er eentje om zeker over naar huis te schrijven. Maar wanneer we alleen letten op het design, doen we de technische eigenschappen van deze Blue Tribe skihelm te kort. Deze helm is namelijk voor iedereen op maat gemaakt. Aan de binnenkant zit het Dial Fit System, waarmee u de maat van de helm zelf kunt instellen. U draait net zolang aan de draaiknop totdat de helm perfect zit. Daarnaast hebben de ontwerpers van Blue Tribe extra goed gelet op een goede ventilatie in de helm en is de padding wasbaar.

Maar Blue Tribe heeft nog meer fantastische producten te bieden. Voor meer informatie hierover klikt u op het Blue Tribe product waarin u bent geïnteresseerd. Of neem contact met ons op voor al uw vragen en opmerken: telefonisch tijdens kantooruren op +31 (0)76 544 9348 en e-mail via info@skitotaal.nl. Het hoogste voordeel, uitstekende service en skiartikelen van de beste kwaliteit vindt u in onze webwinkel. Bestel nu uw Blue Tribe artikelen op SkiTotaal.nl.