Alles voor je wintersport

Bliss protectiekleding

Bliss protectiekleding

U bent overal op voorbereid met Bliss protectiekleding. De fantastische innovatieve producten van Bliss beschermen u op ieder moment en overal zonder dat dit ten koste gaat van uw comfort. De Bliss kleding is zo gemaakt dat deze goed aansluit op het lichaam zonder dat dit als last voelt. En de beste spullen van Bliss bestelt u op SkiTotaal.nl, uw specialist voor op de piste. Bij ons is het bestellen van Bliss kleding eenvoudig en voordelig: bestellingen zijn snel in huis en u krijgt de beste producten voor de laagste prijs. Hierdoor is de beste protectiekleding voor slechts een kleine investering al verkrijgbaar op SkiTotaal.nl.

Waarom Bliss protectiekleding fantastisch is

De Bliss protectiekleding heeft een hoge reputatie. Dat komt door het fantastische systeem dat zij hanteren. Wanneer u naar één van de artikelen van Bliss kijkt, ziet u de zwarte kleuren afgewisseld met rode of blauwe vlakken Daarin zitten de Intelligent Molecules, onderdeel van het gepatenteerde d3oTM Intelligent Shock AbsorptionTM-systeem. Deze oppervlakten zijn zacht wanneer u ze draagt. De beweeglijkheid hierin is optimaal, gewoon zoals een normaal shirt. Maar wanneer u valt of botst, oftewel wanneer u een schok ontvangt, verharden de Intelligent Moleculs zich. Voor een moment zorgt de Bliss protectiekleding voor een hard harnas dat de schok opvangt. Voor zowel heren als dames hebben wij fantastische Bliss protectiekleding in ons assortiment. U kunt hierbij denken aan kniebeschermers en schokabsorberend ondergoed. Meer weten hierover? We staan u graag te woord.

Bestellen, service en contact

Bestelt u de Bliss protectiekleding online, dan zorgen wij er voor dat deze zo snel mogelijk in huis bij u in huis is. Alle bestellingen voor 13.00 uur versturen wij diezelfde dag. U volgt de status van bezorging via Track & Trace zodat u weet wanneer de Bliss protectiekleding arriveert. Daarnaast profiteert u van fantastische service: gegarandeerd de laagste prijs, niet goed betekent geld terug en onze deskundige klantenservice beantwoordt al uw vragen vakkundig. Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur of mail naar info@skitotaal.nl.