Alles voor je wintersport

Attiba

Attiba

U stapt eenvoudig over barre weersomstandigheden met Attiba snowboots. De lekker warme en comfortabele snowboots van Attiba zijn op SkiTotaal.nl voor de laagste prijs te bestellen. Bij bestelling zorgen wij er voor dat u deze zo snel mogelijk in huis hebt. De attiba snowboots in ons assortiment zijn ontzettend stevige schoenen die in verschillende situaties goed van pas komen. Zowel op ijzige ondergronden als op ruigere terreinen zijn de Attiba snowboots uw steun en toeverlaat. Al ruim 35 jaar zijn de mensen bij Attiba bezig met het ontwikkelen van de beste schoenen voor ruige terreinen. Dit bracht innovatieve ontwikkelingen met zich mee, zoals de Attiba Tex, een waterdicht membraan dat op de schoenen zit. Daarnaast is er voor gezorgd dat er onder de Attiba snowboots een innovatief systeem is toegepast voor extra grip.

Het OC-system

Onderaan de zool van Attiba snowboots zit het innovatieve OC-system. Dankzij een handige, maar ontzettend slimme toepassing bent u overal zeker van de beste grip Het OC-system is namelijk een gripsysteem dat u op twee manieren in kunt stellen:

 • ’Gewone’ zool
  U hebt goeie grip. Het OC-system is als het ware gesloten. De Attiba snowboots zijn geschikt voor steenachtige ondergronden.
 • Zool met spikes
  Door het OC-system open te vouwen, verschijnen er spikes onder de Attiba snowboots waarmee u extra grip hebt op ijzige ondergronden.

Attiba snowboots bestellen

Hebt u Attiba snowboots eenmaal besteld, dan staan voordeel en service op u te wachten. Op SkiTotaal.nl profiteert u namelijk van de volgende extra’s:

 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • Voor 13.00 uur besteld? Dezelfde dag verstuurd
 • Niet goed? Ruilen of geld terug gewoon mogelijk
 • Volg de bezorgstatus met Track & Trace
 • Wij leveren het hele jaar door

Ook staan wij voor u klaar wanneer u vragen en/of opmerkingen hebt over onze producten/diensten. Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)76 544 9348. Of mail uw bericht naar info@skitotaal.nl en wij reageren zo snel mogelijk.