Alles voor je wintersport

Atomic

Atomic

De specialist op de piste beleeft zijn beste prestaties met Atomic ski’s. Dit uitstekende en hoog aangeschreven skimerk is van alle markten thuis. Op pistes over heel de wereld binden professionals Atomic ski’s onder hun voeten. Het merk Atomic heeft al verschillende wereldkampioenen en Olympische medaillewinnaars ondersteund. Racers Marcel Hirscher, Mikaela Shiffrin, Benjamin Raich, freestylers Gus Kenworthy en Mike Riddle, noordse combinatieskiër Bill Demong: stuk voor stuk de beste skiërs ter wereld op hun discipline. En allemaal gebruiken zij het fantastische materiaal van Atomic. Dit merk biedt altijd de beste ski’s. De kwaliteit die Atomic altijd biedt, is ongekend en kan daarom met recht beschouwd worden als één van de beste skimerken ter wereld.

Atomic op SkiTotaal.nl

Wij kunnen met trots zeggen dat ook wij uitstekende ski’s van Atomic in ons assortiment hebben. En dat voor de scherpste prijs. De

Atomic Cloud 9 allmountain ski’s

zijn uitstekende latten, speciaal op maat gemaakt voor dames. Met deze ski’s is het afdalen een fluitje van een cent. Enkele handige eigenschappen van deze Atomic ski’s zijn:

  • Eenvoudige kantenwissel
  • Extra stabiele piste rocker-constructie
  • Cap fiber core voor extra comfortabele rit

Zowel voor beginners als voor gevorderden zijn deze ski’s ideaal. Stabiliteit en comfort zijn de kernkwaliteiten van deze Atomic latten. Met deze ski’s van hoge kwaliteit bent u er zeker van dat u hier vele wintersportvakanties plezier van zult hebben. Tips en adviezen nodig over het onderhoud van Atomic ski’s? Op onze site vindt u handige filmpjes onder de categorie Waxen en slijpen. Tevens zijn er bijpassend artikelen in ons assortiment opgenomen, zoals een

Aspen skitas

. Uiteraard staan wij u ook te woord wanneer u vragen en opmerkingen hebt.

Contact met SkiTotaal.nl

Wij van SkiTotaal.nl helpen u graag met al uw vragen. Bel tijdens kantooruren of stuur een mail naar info@skitotaal.nl en wij reageren hier zo snel mogelijk op. Bestelt u de ski’s van Atomic, dan zorgen wij er voor dat u deze zorgvuldig krijgt bezorgd. U volgt de bezorgstatus van uw bestelling met Track & Trace, u betaalt bij ons gegarandeerd de laagste prijs en niet goed betekent geld terug. Bestel dus nu uw Atomic ski’s op SkiTotaal.nl en ontvang hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.