Alles voor je wintersport

Toversjaals en nekwarmers voor kinderen

Kinder sjaal

Bestel hier uw kinder sjaal! Op SkiTotaal.nl bieden wij de leukste kinder sjaal waarmee u allerlei variaties kunt maken. Dit zijn namelijk de speciale toversjaals van het merk Deluni. Een kinder sjaal van dit merk is zo gemaakt dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kunt u zo’n kinder sjaal eenvoudig gebruiken als:

  • Traditionele kinder sjaal
  • Bandana
  • Skimasker
  • Hoofddoek
  • Oorwarmers
  • Nekwarmer
  • Beanie
  • Staartelastiek

Deluni biedt twee soorten toversjaals; de Deluni toverband BE-D en de Deluni toverband GB

Meer tips en adviezen over op welke manieren u deze kinder sjaal kunt omdoen bij uw kind? Kijk dan bij één van de twee Deluni toversjaals. Wij hebben een ontwerp in de vlag van Groot-Brittannië en in zwart-geel-rode kleur.

Het belang van een kinder sjaal

Een kinder sjaal heeft in principe twee functies. Aan de ene kant houdt een kinder sjaal de nek warm waardoor de spieren soepel blijven en de bloedsomloop optimaal verloopt. Hiermee voorkomt u blessures en verkoudheden. Aan de andere kant houdt het tocht ook buiten bij de opening van een ski-jas of een skipak. Zo blijft de warmte in de ski-jas of het skipak hangen zodat uw kind goed is geïsoleerd tegen de kou. Een kinder sjaal is op SkiTotaal.nl slechts een kleine investering. Zo bestelt u al een van onze Deluni-toversjaals voor slechts €8,95! Meer weten over een kinder sjaal uit ons assortiment? Wij helpen u graag op weg!

Contact

Voor al uw vragen en opmerkingen neemt u contact op met onze deskundige medewerkers. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)76 544 9348. Mailen naar info@skitotaal.nl kan ook: wij reageren zo snel mogelijk op uw bericht. Hebt u de bestelling voor een kinder sjaal geplaatst? Dan krijgt u van SkiTotaal fantastische voordelen. Zo garanderen wij altijd de laagste prijs, worden bestellingen voor 13.00 uur dezelfde dag verstuurd en leveren wij het hele jaar door. Iets niet in orde met uw bestelling? Geld terug of ruilen is gewoon mogelijk. Uitstekende service en voordelige skikleding van hoge kwaliteit bestelt u op SkiTotaal.nl.

Woorden:328 Kinder sjaal:13(x4,0%)