Alles voor je wintersport

Thermofleeces en skipullies

Thermofleeces en skipullies

Kinder skipully

Houd het lichaam van uw kind warm op de piste met een kinder skipully van SkiTotaal.nl. Een kinder skipully is ideaal om te dragen onder een skipak of –jas. Deze houdt het lichaam van uw kind warm en drijft tegelijkertijd vocht af zodat de vorst er geen vat op kan krijgen. Een kinder skipully uit ons assortiment is doorgaans gemaakt van een zacht fleece. Deze polyester stof houdt warmte vast, maar geen vocht. Wij hebben verschillende soorten van deze skipully’s in ons assortiment. Hiervoor hebben wij de merken Dare2B en Campagnolo geselecteerd, twee kwaliteitsmerken die uitstekende skikleding produceren. Om u hiervan te overtuigen, vertellen we hieronder meer over een kinder skipully van ieder van deze merken:

 • Campagnolo Nero
  De Campagnolo Nero is gemaakt van zacht fleece met een rits die tot halverwege opengaat en sluit tot bovenaan de nek. De kinder skipully is te dragen als eerste laag (op de huid) en als tweede laag (bijvoorbeeld op een thermoshirt). De lichte stof met vochtafdrijvende werking heeft een goede pasvorm waardoor tocht en vorst weinig kans krijgen.
 • Dare2b Ricochet Core Stretch Red Alert
  Een kinder skipully gemaakt van stretchstof. Hierdoor heeft de kinder skipully een uitstekende pasvorm en worden tocht en vorst buiten gehouden. Ideaal als eerste of tweede laag onder het skipak. Door de Ilus Core technologie van Dare2B stoot deze kinder skipully extra snel vocht af.

Online een kinder skipully bestellen

Plaats een bestelling voor een kinder skipully en profiteer van de uitstekende service van SkiTotaal.nl. Wij zorgen voor een snelle levering van uw kinder skipully en u bestelt altijd onder uitstekende voorwaarden. Zo krijgt u van ons de volgende voordelen bij bestelling van een kinder skipully of een van onze andere producten:

 • Wij bieden gegarandeerd de laagste prijs
 • Bestellingen voor 13.00 uur versturen wij diezelfde dag
 • Levering het hele jaar door!
 • Niet in orde? Geld terug of ruilen gewoon mogelijk
 • Groot assortiment met extra grote maten

En wij helpen u altijd met vragen en opmerkingen. Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur of mail naar info@skitotaal.nl. Bestel nu uw kinder skipully op SKiTotaal.nl.