Alles voor je wintersport

Thermo ondergoed en thermokleding voor kinderen

Thermo ondergoed en thermokleding voor kinderen

Thermo ondergoed kinderen

Voor thermo ondergoed kinderen is SkiTotaal.nl de ideale online shop! Wij hebben een ruime collectie waarin wij de beste merken voor de laagste prijs aanbieden. Denk daarbij aan merken als:

 • Odlo
  Al jarenlang één van de bekendste merken op het gebied van thermo ondergoed kinderen en volwassenen. Odlo is een Noors merk en bestaat al circa zeventig jaar. Door de decennia heen heeft Odlo met hun thermokleding al tientallen nationale teams op verschillende Olympische Winterspelen ondersteund.
 • Mico
  Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de Mico thermo-set. Vooral voor professionals biedt Mico een goede ondersteuning. Zo wordt deze uitstekende thermokleding gedragen door de Italiaanse WintersportFederatie en ook het nationale Alpine Rescue Team loopt hierin rond.
 • Polar Pro
  Het elastische thermo ondergoed kinderen van Polar Pro thermo-set zal fantastisch aanvoelen voor uw kleine. Dankzij het brushed-materiaal, voelt het thermo ondergoed kinderen heerlijk zacht aan. En dankzij de vochtafdrijvende en ventilerende stoffen blijft uw kind droog en warm zonder dat het verstikkend werkt.
 • Deluni
  Deluni biedt thermo ondergoed kinderen voor de echt koude weersomstandigheden. Dankzij de dubbele laag die is aangebracht en de vochtafdrijvende, antibacteriële eigenschappen van de stof, is uw kind goed onder de pannen met dit thermo ondergoed kinderen.

Waarom thermo ondergoed kinderen?

In vergelijking met een jas, broek of trui lijkt thermo ondergoed kinderen te dun om te zorgen voor voldoende warmte. Toch is thermo ondergoed kinderen misschien wel een essentieel onderdeel voor het bieden van warmte op de piste. Thermo ondergoed kinderen wordt gedragen als eerste laag, onder een ski-jas en andere skikleding(zoals een skipully). De belangrijkste eigenschap van thermo ondergoed kinderen, is dienen als een soort tweede huid. Hierdoor isoleert thermo ondergoed kinderen niet alleen, maar drijft het ook vocht af. Dit is een belangrijk facet om ervoor te zorgen dat kou geen vat krijgt op het lichaam van uw kind. In plaats van dat de huid vocht afdrijft, doet een thermoshirt dit. Hierdoor blijft de huid droog en koelt uw kind niet razendsnel af.