Alles voor je wintersport

Snowboots en Sneeuwschoenen voor kinderen

Kinder snowboots

Functioneel en een speels ontwerp: dit soort kinder snowboots vindt u op SkiTotaal.nl. De juiste kinder snowboots zorgen voor goede ondersteuning en sterke grip in ijzige omstandigheden. Kinder snowboots uit ons assortiment bieden deze kenmerken en wij bieden ze aan voor een scherpe prijs. Sterker nog, op SkiTotaal.nl profiteert u altijd van onze laagste prijsgarantie! Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat de voordelige kinder snowboots in onze webwinkel van de beste kwaliteit zijn. Daarom hebben wij gekozen voor de volgende paren kinder snowboots:

  • Polar Pro OC-systeem snowboots
    Door deze kinder snowboots weet u zeker dat uw kind altijd standvastig in de sneeuw of op gladde paden staat. Het OC-Systeem van Polar Pro is een gepatenteerde uitvinden waarbij u eenvoudig kunt schakelen van gewone zool naar zool met ijzeren spikes. Wanneer de ondergrond ijzig wordt, klikt u onderaan de zool het systeem gewoon om en uw kind krijgt extra grip. Daarnaast hebben de kinder snowboots een warme kunstbont voering en waterdichte buitenkant.
  • Kimbertex Snowboots Nero
    Deze hoge kinder snowboots hebben een kenmerken en stijlvol design. Door de touwtjes aan de buitenkant kunt u de schoenkoker extra goed ombinden. Hierdoor houdt uw kind zijn of haar voeten droog en warm, ook door de extra zachte voering van deze kinder snowboots.

Bezorgen van uw kinder snowboots

Bestelt u bij ons de kinder snowboots voor 13.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat deze dezelfde dag worden verstuurd. Zo komen de kinder snowboots zo snel mogelijk bij u in huis. En is er iets niet in orde? Dan is het gewoon mogelijk om te ruilen of uw betaling terug te krijgen. Wij leveren heel het jaar skikleding, dus u kunt altijd bestellen. En wilt u de bestelling volgen? Gebruik dan het Track & Trace-systeem zodat u weet wanneer de bestelling binnenkomt. Meer weten over diensten en producten van SkiTotaal.nl? Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur of mail naar info@skitotaal.nl. Op SkiTotaal.nl krijgt u altijd uitstekende service en de beste kwaliteit skikleding.