Alles voor je wintersport

Skisokken voor kinderen

Kinder skisokken

Op SkiTotaal.nl bestelt u de beste kinder skisokken. Met de kinder skisokken in ons assortiment houdt u de voeten van uw kind op de piste warm en droog. De technische kinder skisokken uit onze collectie zijn altijd van de beste kwaliteit en bieden naast een goede isolatie, ook bescherming voor de onderbenen. Het zijn namelijk kinder skisokken van het merk Deluni. Naast kinder skisokken bieden wij deze ook aan voor dames en heren. Wij hebben gekozen voor dit merk omdat de kinder skisokken van Deluni innovatief in elkaar zitten en het totaalplaatje biedt van wat goede skisokken moeten zijn. Om u te overtuigen van de technische kwaliteiten van deze kinder skisokken, vertellen we hieronder meer over de eigenschappen hiervan.

De kwaliteiten van Deluni kinder skisokken

Dankzij een ingenieus ontwerp bieden deze kinder skisokken de juiste ondersteuning op de piste. Dat komt door drie elementen die door de Deluni skisokken zitten verweven:

  • Naadloos geweven
    Dit draagt voornamelijk bij aan het comfort van de Deluni skisokken. Doordat er geen naden inzitten, schuren en irriteren deze de voeten ook niet. De binnenkant voelt lekker warm en zacht aan en het lijkt voor uw kind alsof die op een wolk loopt.
  • Merinoswol
    Het gebruikte materiaal voor deze kinder skisokken, is merinoswol. Deze wolsoort wordt geprezen vanwege de dichtheid van de haartjes. Hierdoor isoleert de sok goed. Daarnaast is dit een wolsoort die niet kriebelt.
  • Samenstelling van verschillende componenten
    Ondanks dat alles naadloos is geweven, bestaat de skisok uit verschillende componenten. Zo zijn er op de wreef en het scheenbeen extra kussens aangebracht om te beschermen bij botsingen. Rondom de hiel, bovenaan de sok en op de wreef zitten extra elastische ondersteuningen voor een optimale pasvorm. En onderaan de zool zit een gebied dat eventueel vocht opneemt.

Al met al zijn dit de ideale kinder skisokken voor op de piste. Meer weten over deze kinder skisokken? Laat het ons weten: bel tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur +31 (0)76 544 9348 of stuur uw boodschap naar info@skitotaal.nl. Wilt u deze kinder skisokken voor uw jongsten? Bestel deze dan nu op SkiTotaal.nl, uw online skikledingspecialist.