Alles voor je wintersport

Skimaskers

Kinder skimasker

Een kinder skimasker is het ideale kledingstuk om onder een helm of muts te dragen. En het beste kinder skimasker bestelt u op SkiTotaal.nl, specialist in kwaliteitskleding voor de wintersportvakantie. In ons aanbod vindt u het ideale kinder skimasker voor uw kind. Wij hebben de volgende twee modellen in onze webwinkel voor u klaarliggen:

  • Odlo Warm series stretch kinder skimasker
    Door de stretchstof en het passende ontwerp is dit kinder skimasker geschikt voor alle maten. De zachte stretchstof biedt bovendien warmte en comfort. Het gezicht is opengelaten. Ideaal te gebruiken onder de kinder skihelm. Kijk ook naar bijpassend thermo ondergoed van dit merk.
  • Dare2B Core stretch Balaclava
    De andere variant die wij aanbieden is de Dare2BCore stretch Balaclava. Dit kinder skimasker is in tegenstelling tot het kinder skimasker van Odlo gesloten bij de mond en de neus. Hierdoor worden deze beschermd tegen de snijdende wind. Daarnaast is ook dit kinder skimasker gemaakt van zacht stretchstof waardoor het masker warmte biedt en een goede pasvorm heeft.

Waarom een kinder skimasker?

Een kinder skimasker is ideaal om te gebruiken bij een strenge, koude wind. Vooral de oren, neus en lippen zijn vatbaar voor kou en bij extreem lage temperaturen kan dat vooral bij kinderen erg veel pijn gaan doen. Met een kinder skimasker voorkomt u dit en beschermt u uw kind optimaal tegen de kou.

Snelle en zorgvuldige levering

SkiTotaal.nl zorgt ervoor dat online bestellingen snel en zorgvuldig bij u in huis komen. Bestelt u bij ons online een kinder skimasker of andere kinder skikleding voor 13.00 uur? Dan versturen wij dat dezelfde dag. Bovendien leveren wij het hele jaar door en als er iets niet in orde is, kunt u nog altijd ruilen of uw betaling terugkrijgen bij ons. Daarnaast profiteert u op SkiTotaal.nl ook van onze laagste prijsgarantie en hebben wij een ruim assortiment met ook extra grote merken. Voor al deze voordelen en skikleding van topkwaliteit gaat u naar SkiTotaal.nl, uw online specialist voor de wintersportvakantie.