Alles voor je wintersport

Skikleding wassen en impregneren

Kinder skikleding wassen

Het geheim voor een lang en duurzaam gebruik van onze kinderartikelen, is het kinder skikleding wassen. Doet u dit op de juiste manier, dan heeft uw kind vele wintersportvakanties lang plezier van zijn of haar kinder skikleding wassen. Voor het kinder skikleding wassen hebt u de juiste middelen nodig. Kinder skikleding wassen doet u niet met de gewone wasmiddelen, maar met die van het merk Nikwas, het specialistische merk voor goed onderhoud van skikleding. Wij hebben voor het kinder skikleding wassen de volgende middelen in huis:

 • Nikwax Tech Wash
  Wasmiddel voor waterafstotend textiel (ook verkrijgbaar in 1L. fles en duopack)
 • Nikwax TX.DIRECT
  Wash-in, impregneermiddel voor uw kleding(ook verkrijgbaar in 1L. fles en duopack)
 • Nikwax Softshell Proof
  Impregneermiddel voor uw windstopper kleding
 • Nikwax Base Wash
  Wasmiddel en conditioner voor synthetische base-layers
 • Nikwax Down Proof
  Impregneermiddel voor dons gevulde kleding en uitrusting
 • Nikwax Down Wash
  Wasmiddel voor dons gevulde kleding en uitrusting

Het onderhouden van de skikleding

Het kinder skikleding wassen wordt met de bovenstaande middelen een fluitje van een cent. De instructies voor ieder kledingstuk staan aangegeven in de kledinglabels. Na het kinder skikleding wassen, gaat u deze impregneren. Door het kinder skikleding wassen, verliest deze een beetje van haar technische eigenschappen. Om deze weer te optimaliseren, gebruikt u het impregneermiddel. Door iedere keer het kinder skikleding wassen op deze manier te doen, houdt u de kleding nog jarenlang goed! Wij adviseren om deze manier van kinder skikleding wassen minimaal iedere keer voor en na iedere wintersportvakantie te doen.

Nikwax-wasmiddelen online bestellen

De Nikwax-middelen waarmee u de kinder skikleding wassen gaat, bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop. Wij zorgen voor een vlotte en zorgvuldige levering zodat u al op korte termijn kinder skikleding wassen kunt. Iedere bestelling voor 13.00 versturen wij dezelfde dag en wij leveren het hele jaar door. Daarnaast profiteert u bij ons ook van de laagste prijs, het ruime assortiment en uitstekende bestelvoorwaarden: ruilen of geld terug is gewoon mogelijk! De middelen voor het kinder skikleding wassen bestelt u dus op SkiTotaal.nl, uw specialist voor alle skikleding.