Alles voor je wintersport

Ski overalls en skipakken voor kinderen

Kinder skipak

Met een kinder skipak hebt u in één klap een complete outfit voor uw kind tijdens de wintersportvakantie. Een kinder skipak van SkiTotaal.nl heeft altijd de kwaliteit en de scherpe prijs waar u naar zoekt. Wij selecteren zorgvuldig de beste skipakken voor uw kind door te letten op de merken die bewezen hebben kwaliteit te leveren. In onze webshop vindt u daarom een kinder skipak van kwaliteitsmerken als:

  • Icepeak, neem eens een kijkje bij de Icepeak Hetty Ski Set.
  • KILPI
  • Envy
  • Five Seasons
  • DielSport, zoals de Diel Sport kids ski overall

Ieder kinder skipak dat wij aanbieden krijgt u ook nog eens voor de laagste prijs op SkiTotaal.nl. Bij een online bestelling zorgen wij er vervolgens voor dat het kinder skipak snel, zorgvuldig en goede voorwaarden wordt bezorgd.

Waarom een kinder skipak?

Een kinder skipak is ideaal voor de kleinste skiërs onder ons. Deze is gemaakt van hetzelfde kwaliteitsmateriaal dat u gewend bent van onze skibroeken en –jassen, maar dan is het een complete outfit in één. Een kinder skipak zit comfortabel en tegelijkertijd passend om uw kind terwijl sneeuw, ijs, vuil en de koude wind niet de kans krijgen om binnen te dringen zodat uw kind goed beschermd blijft tegen de omstandigheden op de piste. Ook het onderhoud van een kinder skipak doet u op dezelfde manier als onze skibroeken en –jassen. Voor het kinder skipak hebben wij speciale was- en impregneermiddelen van het merk Nikwax. Kijk hiervoor onder de categorie Skikleding wassen en impregneren.

Voordelen van SkiTotaal.nl

Maakt u gebruik van onze diensten? Dan krijgt u daar de service bij die u verdient. Wij zijn eenvoudig te bereiken tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)76 544 9348. Of u stuurt een bericht naar info@skitotaal.nl en wij reageren zo snel mogelijk. Ook bestelt u een kinder skipak altijd onder uitstekende voorwaarden. Plaatst u een bestelling voor 13.00 uur? Dan versturen wij deze dezelfde dag. Daarnaast bieden wij gegarandeerd de laagste prijs, leveren wij het hele jaar door, is ruilen of geld terug gewoon mogelijk en hebben wij een ruim assortiment inclusief extra grote maten. U bestelt niet alleen een kinder skipak in onze webwinkel. U bestelt een kinder skipak van uitstekende kwaliteit voor de laagste prijs met de beste service. Kortom, een kinder skipak bestelt u op SkiTotaal.nl, uw specialist in wintersportkleding.