Alles voor je wintersport

Skijassen kinderen

Kinder ski jas

Door SkiTotaal.nl hebt u de ideale kinder ski jas voor uw kleine zo gevonden. Wij bieden u een ruim assortiment waar de ideale kinder ski jas altijd tussen zit. In onze webwinkel hebben wij alle maten en tientallen verschillende soorten jassen klaarliggen voor uw kind. Een kinder ski jas die u bij ons bestelt is altijd van de beste kwaliteit voor de laagste prijs. U profiteert bij ons van ongelofelijk scherpe prijzen voor kwaliteitsmerken als:

  • Icepeak, zoals de Icepeak ski-jas
  • KILPI, bijvoorbeeld de Kilpi Aino-JG ski-jas.
  • Envy

En bij een online bestelling zorgen wij voor de beste bezorgservice. U bestelt bij ons eenvoudig een kinder ski jas en wij zorgen er voor dat deze snel, zorgvuldig en onder goede voorwaarden wordt bezorgd.

Onderhoud van een kinder ski jas

Net als iedere ski jas, is een kinder ski jas gemaakt van technisch materiaal. Aan de ene kant isoleert een kinder ski jas en stoot het water en vuil af. Aan de andere kant is er voldoende ventilatie zodat de kinder ski jas niet verstikkend werkt. Door de technische eigenschappen van een kinder ski jas, volstaat het niet om deze na gebruik in de wasmachine te doen of op de hand te wassen. Hiervoor hebben wij speciale middelen van het merk Nikwax wasmiddel in ons assortiment. De kinder ski jas wast u eerst met het speciale wasmiddel. Hierdoor verliest de kinder ski jas een beetje van zijn technische eigenschappen. Om deze weer helemaal te revitaliseren, gebruikt u impregneermiddel van Nikwax. Welke middelen u nodig hebt, is afhankelijk van de kinder ski jas. Onder de categorie Skikleding wassen en impregneren vindt u hier meer informatie over. Uiteraard helpen wij u ook met eventuele vragen en opmerkingen.

Contact met SkiTotaal.nl

Meer weten over bepaalde ski jassen, het onderhoud daarvan of hebt u andere vragen en opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)76 544 9348. Of mail naar info@skitotaal.nl en wij reageren zo snel mogelijk. Voor uitstekende service en skikleding van hoge kwaliteit, bent u bij ons aan het goede online adres. Bestel uw kinder ski jas dus nu op SkiTotaal.nl.