Alles voor je wintersport

Protectiekleding

Kinder protectiekleding

Met kinder protectiekleding van SkiTotaal.nl bereikt u tijdens de wintersportvakantie wat u het liefste wil als ouder: veiligheidsrisico’s beperken. Wij zorgen ervoor dat de kinder protectiekleding in ons assortiment afkomstig is van een van de beste merken op dat gebied. Daarom kwamen wij uit bij het merk Bliss: een innovatief bedrijf dat met prijswinnende protectiekleding naam en faam maakt. De kinder protectiekleding van Bliss is van dezelfde innovatieve kwaliteit als de protectiekleding voor volwassenen. Wat zo fijn is aan de kinder protectiekleding van Bliss, is dat deze naast een goede bescherming ook enorme bewegingsvrijheid biedt. Het lijkt in eerste instantie eerder een tweede huid dan een beschermend harnas.

Hoe werkt het systeem van de Bliss kinder protectiekleding?

Het is daarom moeilijk te geloven dat de kinder protectiekleding van dit merk voldoende bescherming biedt. Maar toch is het een van de meest geliefde harnassen op het gebied van extreme sporten. Zo wordt de kinder protectiekleding niet alleen gebruikt op de piste, maar ook mountainbikers voorkomen hier veel brokken mee. Het merk werd zelfs beloond met een Eurobike Award 2012 vanwege de goede bescherming die het fietsers biedt. Daarnaast werd het innovatieve systeem in 2013 nog beloond met een prestigieus Enduro Design & Innovation Award. In plaats van hard materiaal te gebruiken, hebben de ontwerpers van deze kinder protectiekleding de Bliss d30TM Intelligent Shock AbsorptionTM bedacht. Dit zachte materiaal heeft zogenaamde intelligent molecules in zich. Zodra de kinder protectiekleding een schok krijgt te verwerken, slaat dit materiaal ‘op slot’ en verhard het zich tot een stevig harnas. Uw kind is met deze kinder protectiekleding optimaal beschermd!

Service en voordelen van SkiTotaal.nl

Vragen over onze kinder protectiekleding? Onze medewerkers helpen u graag. Hiervoor belt u tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur naar +31 (0)76 544 9348. Of stuur uw boodschap naar info@skitotaal.nl en u krijgt zo snel mogelijk contact met ons. Bij online bestelling van onze kinder protectiekleding krijgt u van ons ook nog eens fantastische voordelen:

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Kinder protectiekleding voor 13.00 besteld? Wij versturen uw bestelling dezelfde dag
  • We leveren het hele jaar door
  • Volg uw bestelling met Track & Trace
  • Niet goed, geld terug
  • Ruim assortiment met extra grote maten

SkiTotaal.nl is dé online webshop voor uw kinder protectiekleding en andere kinder skikleding!