Alles voor je wintersport

Toversjaals & Nekwarmers

Heren sjaal

Bestel hier uw heren sjaal. Een heren sjaal houdt uw nek warm en soepel tijdens het wintersporten. Juist voor uw nek is het ontzettend belangrijk dat deze beschermd wordt tegen de vorst. Door het vele draaien tijdens de afdaling, spant u de nek veel in. Een optimale bloedsomloop voorkomt blessures en houdt uw nekspieren soepel. Op SkiTotaal.nl is een heren sjaal slechts een kleine investering. Wij bieden altijd de laagste prijs. Een heren sjaal vindt u bij ons in de volgende soorten:

 • Toversjaals van Deluni
  De toversjaal van Deluni is goed te gebruiken als heren sjaal, maar kan op allerlei manieren toegepast worden. Als skimasker, hoofddoek, bandana: deze heren sjaal kunt u gebruiken zoals u wilt. Bekijk snel de Deluni toverband Be-D of Deluni toverband GB.
 • Nekwarmer van Dare2B
  De nekwarmer van Dare2B is gemaakt van lekker zacht microfleece die goede isoleert en transpiratievocht afdrijft. U maakt deze heren sjaal eenvoudig passend door het handige aantrekkoord. De nekwarmer is ideaal te dragen onder andere skikleding.
 • Skimasker van Dare2B
  Een skimasker is vooral fijn voor de snelle afdalers onder ons. Het biedt bescherming tegen de snijdende wind en de vorst. Het skimasker is uitstekend te dragen onder een skihelm.

Meer weten over een heren sjaal uit ons assortiment? Kijk bij het product of neem contact op met SkiTotaal.nl.

Contact met SkiTotaal.nl

Voor al uw vragen en opmerkingen over een heren sjaal of onze producten en diensten neemt u contact op met onze deskundige medewerkers. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar. Bel ons tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)76 544 9348. Of stuur uw bericht aan info@skitotaal.nl. U krijgt zo snel mogelijk een reactie. Naast onze klantenservice profiteert u bij ons van fantastische voordelen wanneer u een heren sjaal online bestelt. Deze zijn:

 • Heren sjaal voor 13.00 besteld? Wij versturen deze dezelfde dag
 • Niet goed? Geld terug!
 • Wij leveren het hele jaar door
 • Volg uw pakket met Track & Trace
 • Ruim assortiment met grote maten

Bestel dus nu uw heren sjaal op SkiTotaal.nl.