Alles voor je wintersport

Softshell jassen voor heren

Softshell jas heren

Uw softshell jas heren bestelt u hier, in de webwinkel van SkiTotaal.nl. Met een softshell jas heren uit onze online shop weet u zeker dat u warm en comfortabel op de piste staat. De kwaliteit van een softshell jas heren die u in ons assortiment vindt, is ongekend. Zeker als u bedenkt dat wij ook nog eens gegarandeerd de laagste prijs bieden voor een softshell jas heren! Om de kwaliteit van een softshell jas heren te garanderen, vindt u in onze webshop twee opmerken:

  • Envy softshell jas heren
    Envy is een jong en dynamisch Tsjechisch-Zwitsers merk, opgericht in 1995. De afgelopen jaren is Envy steeds zichtbaarder geworden op de piste. En dat is knap, gezien het sportmerk pas in 2001 is begonnen met het ontwikkelen van wintersportkleding. Zij begonnen toen meteen met uitstekende ontwerpers die oog hebben voor kwaliteitsmateriaal en de juiste technieken toepassen om de technische eigenschappen van een softshell jas heren optimaal tot uiting te laten komen. Dit in combinatie met comfort en design maakt een softshell jas heren van Envy het ideale kledingstuk voor de wintersportvakantie. Neem snel een kijkje in het assortiment en ontdek de Envy Tuccin Softshell ski-jas.
  • KILPI softshell jas heren
    Het Tsjechische merk KILPI heeft wereldwijd gekeken naar het beste materiaal en de beste ontwerpen om een KILPI softshell jas van te maken. Zo gebruikt KILPI materiaal uit Japan, gefabriceerd door TORAY, al 90 jaar specialist op dit gebied. En de Finse ontwerpers van een softshell jas heren weten waar een softshell jas heren om vraagt. Al met al is KILPI een merk dat slim kijkt hoe zij de beste softshell jas heren kunnen samenstellen. Een populaire skijas van het merk Kilpi is de Kilpi Toivo Stretch Softshell ski-jas.

Service en contact

Meer weten over diensten en producten van SkiTotaal.nl? Neem contact met ons op en wij helpen u op weg. Bel tijdens werkdagen +31(0)76 5449348 of mail uw bericht naar info@skitotaal.nl. Bestelt u skikleding bij ons online, dan zorgen wij voor een snelle en zorgvuldige bezorging van uw bestelling. Skikleding van hoge kwaliteit met de beste service bestelt u op SkiTotaal.nl, uw wintersportspecialist.