Alles voor je wintersport

Skitruien en Windstoppers voor heren

Skitruien en Windstoppers voor heren

Windstopper heren

Bescherm u tegen de snijdende wind op de piste en bestel een windstopper heren op SkiTotaal.nl. Wij zijn uw specialist op het gebied van skikleding. Een complete ski-outfit bestelt u bij ons voor een kleine investering. Wij bieden de beste merken voor de laagste prijs. Dit geldt ook voor een windstopper heren. Hiervan hebben wij twee verschillende in ons assortiment, beiden van een topmerk op het gebied van wintersportkleding. Hieronder vertellen we meer over een windstopper heren van deze twee merken:

 • Windstopper heren van Campagnolo
  Campagnolo is een merk waarvan de oorsprong aan de voet van de Italiaanse Alpen ligt. Een combinatie van comfortabel, functioneel materiaal en mooi design zorgen voor de nodige flair tijdens en na het skiën. De windstopper heren van Campagnolo heeft een stijlvol design dat daarmee niet te onderscheiden is van een reguliere designerstrui. Hierdoor is deze fantastisch om tijdens en na het skiën te dragen.
 • Windstopper heren van Dare2B
  Dat Dare2B uitstekende, functionele skikleding biedt, is goed terug te zien in de windstopper heren die wij van het merk aanbieden. De twee steekzakken van de windstopper heren, rits die van boven naar beneden open kan en de gebreide kraag bieden u warmte, comfort en gebruikersgemak tijdens het skiën.

Service van SkiTotaal.nl

Bestelt u een windstopper heren uit ons assortiment, dan bestelt u ook de uitstekende service van SkiTotaal.nl. Vragen en opmerkingen beantwoorden wij snel en resoluut. Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur op +31 (0)76 544 9348 of stuur uw bericht naar info@skitotaal.nl. Bovendien krijgt u van ons ook de volgende voordelen:

 • Bestelt u een windstopper heren voor 13.00 uur? Dan versturen wij die dezelfde dag
 • Wij leveren het hele jaar door uw windstopper heren
 • Iets niet in orde? Ruilen of geld terug gewoon mogelijk
 • Wij bieden ook extra grote maten
 • De verzendstatus van uw pakket volgt u met Track&Trace

Bestel uw windstopper heren dus nu op SkiTotaal.nl, uw voordelige wintersportspecialist.

Naast een winstopper heren kunt u bij SkiTotaal.nl ook terecht voor andere ski benodigdheden, zoals een skijas of een skibroek.