Alles voor je wintersport

Skikleding wassen en impregneren

Middelen voor heren skikleding wassen

Voor een duurzaam gebruik van uw bestelling is heren skikleding wassen essentieel. Heren skikleding wassen doet u niet met de gewone was. De technische eigenschappen van bijvoorbeeld ski-jassen en skibroeken slijten hierdoor sneller waardoor de kans bestaat dat deze minder goed water en vuil af gaan stoten. Op SkiTotaal.nl vindt u daarom speciaal was- en impregneermiddel voor het heren skikleding wassen. Wij hebben verschillende producten hiervoor van het merk Nikwax, specialist op dit gebied:

 • Nikwax Tech Wash
  Wasmiddel voor waterafstotende textiel
 • Nikwax TX.DIRECT wash-in
  Impregneermiddel voor uw kleding
 • Nikwax Softshell Proof
  Impregneermiddel voor uw windstopper kleding
 • Nikwax Base Wash
  Wasmiddel en conditioner voor synthetische base-layers
 • Nikwax Down Proof
  Impregneermiddel voor dons gevulde kleding en uitrusting
 • Nikwax Down Wash
  Wasmiddel voor dons gevulde kleding en uitrusting

Advies over heren skikleding wassen

De middelen die wij aanbieden voor het heren skikleding wassen, gebruikt u doorgaans in dezelfde volgorde. Het heren skikleding wassen doet u eerst met het daarvoor bestemde wasmiddel en vervolgens gebruikt u, indien nodig, het juiste impregneermiddel. Iedere keer dat u heren skikleding wassen gaat, verliest de kleding een beetje van haar technische eigenschappen. Door na het heren skikleding wassen impregneermiddel te gebruiken, revitaliseert u deze eigenschappen weer en is uw kleding zo goed als nieuw. Op deze manier hebt u nog vele wintersportvakanties profijt van de kwalitatief hoogwaardige en voordelige skikleding van SkiTotaal.nl.

Unieke voordelen van SkiTotaal.nl

Wij van SkiTotaal.nl staan klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Meer vragen over heren skikleding wassen? Bel tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.00 naar +31 (0)76 544 9348. Bestelt u Nikwax producten voor het heren skikleding wassen voor 13.00 uur? Dan versturen uw bestelling dezelfde dag. Bovendien bieden wij de laagste prijs en betekent niet goed, geld terug. Wij leveren het hele jaar door en u volgt uw bestelling Nikwax producten voor het heren skikleding wassen met Track & Trace. Heren skikleding wassen doet u met de producten van Nikwax, te bestellen op SkiTotaal.nl.